Citi ThankYou Точки 25% Бонус за трансфер Мили от Virgin America Atlantic Flying Club

click fraud protection

Представяне на тяхната A-игра, Citi сега се предлага 25% бонус за трансфер до Virgin Atlantic на мили от Flying Club, когато прехвърляте до 2 март 2017 г. Това означава, че за всеки 1000 точки за благодарност получавате 1250 мили мили на летящия клуб Virgin Atlantic - коефициент на обратно изкупуване от 1 до 1,25. Препоръчваме да кандидатствате за Citi Prestige и Citi ThankYou Premier. Милите на Flying Club на Virgin Atlantic са най -добрият цялостен вариант за обратно изкупуване за полети на САЩ на Virgin Atlantic. Други авиокомпании, на които можете да прехвърлите своите благодарствени точки, включително Cathay Pacific, EVA Air, Etihad, Flying Blue от Air France и KLM, Singapore Airlines и Thai Airways.

Научете повече

Съдържание

  • 1 Citi 25% бонус за трансфер към Virgin Atlantic:
  • 2 Как да прехвърля Citi ThanksYou точки:
  • 3 Долен ред:

Citi 25% бонус за трансфер към Virgin Atlantic:

  • Включи се сега
  • Промоция: 25% Бонус за трансфер към Virgin Atlantic - дажба за откупуване от 1 до 1,25. Това означава, че за всеки 1000 точки на благодарност, които прехвърляте, ще получавате 1250 мили от Flying Club.
  • Изтичане: 3/2/2017
  • Изисквания: Трябва да имате a Citi Prestige или Благодаря ви Premier Card

Как да прехвърля Citi ThanksYou точки:

  1. Влезте в акаунта си в Citi и изберете програмата за лоялност на партньорите, в която бихте искали да прехвърлите вашите благодарствени точки.
  2. Прехвърлете своите Благодарствени точки чрез www.thankyou.com или като се обадите на отдела за поддръжка на ThankYou (1-800-842-6596).
  3. Изберете участващата програма за лоялност при пътуване, на която искате да прехвърлите наличните и отговарящи на условията точки Благодарение.
  4. Изберете броя точки за благодарност, които да прехвърлите
  5. Приемете общите условия и потвърдете заявката за прехвърляне на точки.

Долен ред:

Просто знайте, че точките ThankYou ще се прехвърлят на мили от Flying Club на Virgin Atlantic в съотношение 1: 1,25. Трябва да прехвърлите минимум 1000 точки и на стъпки от 1000 точки, за да се класирате за бонуса. Това е чудесно сега, тъй като сега можете да направите 25% бонус за трансфер, който би ви дал 1250 мили на летящия клуб Virgin Atlantic за 1000 точки Благодаря. Това може да е най-добрият вариант за обратно изкупуване в стойностно отношение за полетите на Virgin Atlantic. Вижте целия ни списък с Точки, мили и бонуси!

Научете повече

| Повече ▼
Chase Ultimate Rewards: Какво трябва да знаете

Chase Ultimate Rewards: Какво трябва да знаетеТочки мили бонуси

Извлечете максимума от кредитните карти Chase и научете начини да печелите Chase Ultimate Rewards точки бързо и как да осребрите точките за най -добра стойност. Лесно е да печелите точки чрез бону...

Прочетете още
Промоции на Accor Live Limitless (ALL): Спечелете 20% бонус, когато прехвърляте мили за усмивки на ALL, и т.н.

Промоции на Accor Live Limitless (ALL): Спечелете 20% бонус, когато прехвърляте мили за усмивки на ALL, и т.н.Точки мили бонуси

Намерете най -новото Accor Live Limitlessталони, промо кодове и промоции тук.Ако често пътувате, не търсете повече, защото ние имаме само промоцията за вас! Accor Live Limitless има много промоции ...

Прочетете още
Hilton Honors Come Back & Stay Promotion: До 50 000 бонус точки (насочени)

Hilton Honors Come Back & Stay Promotion: До 50 000 бонус точки (насочени)Точки мили бонуси

Били ли сте наскоро в хотел Hilton? Може би трябва с това Hilton Honors Върнете се и останете промоция. Хилтън ви кани да останете в някой от техните хотели за 4 или повече нощувки и ще спечелите 5...

Прочетете още