Промоции на SimplyMiles на American Airlines

click fraud protection

Ако летите с American Airlines и искате да спестите още повече пари, тук можете да намерите най -новите промоции, кредитни извлечения, оферти за връщане на пари от American Airlines SimplyMiles Promotions!

Ако не знаете какво American Airlines SimplyMiles е, това е програмата на American Airlines, която ви позволява да пазарувате с вашата регистрирана карта при участващите търговци и да получите кредит за извлечение за тази покупка. Подобно е на American Express Amex Offers.

За да получите офертите, влезте в акаунта си в American Airlines и проверете дали вашата карта е насочена! Това са чудесни възможности да спестите толкова много пари за прости неща! Можете да получите достъп до тези SimplyMiles на American Airlines, като влезете в профила си.


Съдържание

  • 1 Как да получите SimplyMiles на American Airlines
  • 2 Кредитни карти на American Airlines
  • 3 Актуални промоции на SimplyMiles на American Airlines
  • 4 Минали промоции на SimplyMiles на American Airlines
  • 5 Как да получите промоции на SimplyMiles на American Airlines
  • 6 Максимизиране на American Airlines SimplyMiles
  • 7 Долен ред

Как да получите SimplyMiles на American Airlines


  1. Влезте в American Airlines SimplyMiles
  2. Разгледайте оферти, избрани само за вас
  3. Активирайте сделката на марките, които харесвате, и добавете оферти в кошницата си
  4. Използвайте допустимата си карта, за да осребрите промоциите на American Airlines SimplyMiles
  5. Наслади се!

Кредитни карти на American Airlines

CitiBusiness® / AAdvantage® Platinum Select® Mastercard®American Airlines AAdvantage MileUpSM КартаCiti® / AAdvantage® Executive World Elite ™ Mastercard®Citi® / AAdvantage® Platinum Select® World Elite ™ Mastercard®


Актуални промоции на SimplyMiles на American Airlines


Използвайте регистрираната си карта, за да печелите награди!

  • Най-добра покупка: Спечелете 250/750/1000 мили, за да похарчите 200 долара+ с Mastercard, свързана с вашия акаунт в SimplyMiles. Изтича на 31 август 2021 г.
  • BPme: Похарчете $ 20+ в BPme с Mastercard, свързана с вашия акаунт в SimplyMiles и спечелете 450 мили AAdvantage на American Airlines.
  • Хотели IHG: Спечелете до 2150 бонус точки в имоти на IHG. Изтича на 29 септември 2021 г.
  • Walgreens: Печелете 500 или 150 мили с предимства AA, когато харчите 35 долара в Walgreens с карта, свързана в програмата SimplyMiles на American Airlines.
  • Допълнителни 5x мили на SimplyMiles. Целеви. Оферта с лимитирано време

Бележка на редактора: American Airlines SimplyMiles се добавят често и всяка оферта също има срок на годност


Минали промоции на SimplyMiles на American Airlines

  • Алдо: Спечелете 200 бонус мили, за да похарчите 100 долара или повече. Изтича на 31 октомври 2019 г.
  • AARP: Спечелете 1000 мили на American Airlines AAdvantage мили с покупка на членство в AARP. Изтича на 30 юни 2021 г.
  • Ваканции на American Airlines: Спечелете 3x мили за долар на пакети на American Airlines Vacations от $ 3,000+
  • Най-добра покупка: Похарчете $ 200+ при Best Buy с Mastercard, свързана с вашия акаунт в SimplyMiles и спечелете 250, 500 или 1000 бонус мили на AAdvantage на American Airlines. Изтича на 31 август 2020 г.
  • Най-добра покупка: Печелете 250 мили на American Airlines AAdvantage с 200 или повече долара покупка в Best Buy. Изтича на 30 ноември 2020 г.
  • Най-добра покупка: Спечелете 1000 мили на American Airlines AAdvantage с 200 или повече долара покупка в Best Buy. Изтича на 30 ноември 2020 г.
  • Най-добра покупка: Спечелете 250/750/1000 мили, за да похарчите 200 долара+ с Mastercard, свързана с вашия акаунт в SimplyMiles. Изтича на 31 декември 2020 г.
  • CVS: Печелете 1000, 500 или 250 AA мили с предимство, когато харчите 45 долара в CVS с карта, свързана в програмата на American Airlines SimplyMiles. Изтича на 30 април 2021 г.
  • Хотели IHG: Печелете 3x AAdvantage мили на долар, когато плащате за престой в IHG с карта, свързана в програмата SimplyMiles. Изтича на 30 април 2020 г.
  • Olive Garden: Спечелете 250 бонус мили, като похарчите 75 долара или повече. Изтича на 31 октомври 2019 г.
  • Карнавал на обувки: Печелете 1x бонус мили за изразходван долар. Изтича на 31 декември 2020 г.

Как да получите промоции на SimplyMiles на American Airlines


American Airlines SimplyMiles са един от най -добрите начини лесно да печелите бонус мили при ежедневните си покупки. Най -хубавото е, че той е достъпен за много допустими кредитни карти на American Airlines.

За достъп до вашите награди за промоции на SimplyMiles на American Airlines, просто отидете на уебсайта на American Airlines SimplyMiles и добавете офертата към картата си.

Процесът на започване е лесен. Просто трябва да създадете акаунт, да свържете кредитната си карта и след това да започнете да добавяте оферти към картата.

За да регистрирате картата си, просто въведете своя AAdvantage номер, фамилия и изберете парола.

След това изберете картата AAdvantage, която искате да добавите - отново това трябва да бъде или карта Barclays или Citi.

Това е всичко, което трябва да направите! Сега можете да започнете да добавяте промоции и оферти на American Airlines SimplyMiles към вашата карта чрез техния сайт.


Максимизиране на American Airlines SimplyMiles


Най -хубавото на American Airlines SimplyMiles е, че не пречи на способността ви да използвате отстъпки, спестявания и други награди. Все пак ще имате право да печелите точки от кредитни карти обикновено бихте спечелили, когато правите покупки, въпреки че American Airlines SimplyMiles.

Освен това ще продължите да печелите пари обратно търговски портали или дори Ебати. Ако трябва да влезете физически в магазин, за да направите покупки или да участвате в събитие за продажба, все още можете да пожънете ползите от отстъпките или купоните!


Долен ред

Ако сте а Картодържател на American Airlines, не пропускайте тази промоция и започнете да печелите бонус точки, мили, оферти и други с American Airlines SimplyMiles. Просто регистрирайте една от картите си в горните връзки и започнете да печелите за покупките си. Това са някои от актуалните SimplyMiles на American Airlines, които можете да използвате за празниците. Те ще приключат, но независимо от това, имате още много време да участвате.

Ако се интересувате от това, което може да предложи още American Airlines, вижте нашия списък с Промоции на American Airline и вижте коя кредитна карта от Chase за използване! За повече кредитни карти вижте най -новия ни списък с сделки с карти!

Chase предлага 10% обратно

Промоционални кодове на Chase Coupon $ 100, $ 200, $ 225, $ 300, $ 350, $ 500, $ 725, $ 1000, $ 2000 за август 2021 г.

Бонуси на Huntington Bank

Промоции на Huntington Bank: $ 200, $ 300, $ 400, $ 750 Бонуси за проверка за август 2021 г.

Промоции на HSBC Bank

Промоции на HSBC Bank: $ 200, $ 240, $ 450, $ 500, $ 600, $ 2,000 Бонуси за проверка за август 2021 г.

Зареждане...
| Повече ▼
Промоции на HBO: Вземете 6-месечен пробен абонамент за HBO Max Streaming за $ 69,99 и т.н.

Промоции на HBO: Вземете 6-месечен пробен абонамент за HBO Max Streaming за $ 69,99 и т.н.Спестявам

Не забравяйте да маркирате тази страница за най -новите HBO купони, промо кодове и промоции!Ако търсите услуга за стрийминг, за да гледате любимите си предавания, филми и документални филми, не тър...

Прочетете още
Промоция на притежателя на карта на Amazon Chase: Вземете кредит за извлечение от $ 20 w/ $ 100, изразходвани за цели храни (насочени)

Промоция на притежателя на карта на Amazon Chase: Вземете кредит за извлечение от $ 20 w/ $ 100, изразходвани за цели храни (насочени)Спестявам

Не забравяйте да получите най -добрата промоция на притежателя на карта на Amazon Chase, сделки, кодове за отстъпки и спестявания!Ако обичате да пестите пари за пазаруване или вечеря, не забравяйте...

Прочетете още
Промоция на Amazon Prime Gatorade Sports Fuel Sample Box: $ 6.99 Sample Box + $ 6.99 Кредит

Промоция на Amazon Prime Gatorade Sports Fuel Sample Box: $ 6.99 Sample Box + $ 6.99 КредитСпестявам

Ако обичате протеинови блокчета, дъвчене или прах, имате късмет! Amazon има промоция, където можете да получитеПроба за спортно гориво Gatorade за $ 6.99 и а равен кредит от $ 6,99. За ограничен пе...

Прочетете още