Mililani Mauka Homes Wind Protection Class Action Retssag (Op til $ 2500)

click fraud protection

Mililani Mauka Homes Wind Protection Class Action Retssag (Op til $ 2.500)For enkeltpersoner såvel som enheder og boligejerforeninger, der ejer boliger i Mililani Mauka -boligudviklingen i Honolulu, der er konstrueret den 20. juli 2001 eller senere, og som har installeret høje vindbeskyttelsessystemer, er du berettiget til -en potentiel pris fra Mililani Mauka Homes VindbeskyttelseKlassesag!

Ifølge retssagen overholdt de høje vindbeskyttelsessystemer, der blev installeret i boliger i Mililani Mauka -boligudviklingen, ikke de gældende bygningsregler. Byggeren, Castle & Cooke, brugte utilstrækkelige høje vindbeskyttelsessystemer i alle husene i udviklingen.

Mililani Mauka benægter alle anklager, men de har aftalt at afgøre gruppesøgsmålet for at undgå yderligere risiko og omkostninger ved igangværende retssager. Så hvis du er berettiget, skal du indgive et krav senest 18. september 2019  at modtage din potentielle pris!

Indholdsfortegnelse

  • 1 Mililani Mauka Homes Wind Protection Lawsuit
  • 2 Sådan indgives et krav
  • 3 Bundlinie

Mililani Mauka Homes Wind Protection Lawsuit

  • Mililani Mauka Homes krav til vindbeskyttelse
  • Ansøgningsskemaets frist: 18. september 2019
  • Hvem er berettiget: Klassemedlemmer omfatter “private og enhedsejere, der på datoen for den endelige bekendtgørelse og dom ejer boliger, hvis konstruktion var færdiggjort den 20. juli 2001 eller senere med vindbeskyttelsessystemer i boligudviklingen kendt som Mililani Mauka, beliggende i By og amt Honolulu, øen Oahu og alle husejerforeninger, hvis medlemmer består af en sådan person og enhed husejere. ”
  • Anslået beløb: Op til $ 2500
  • Købsbevis: Ingen. Klassemedlemmer skal indsende en formular W-9.
  • Sagens navn og nummer:Baker, et al. v. Castle & Cooke Homes Hawaii Inc., et al., Nr. 11-1-1524-07 JHC, i Circuit Court of the First Circuit, staten Hawaii

Sådan indgives et krav

  1. Gå over til Mililani Mauka Homes Vindbeskyttelse Ansøgningsformular.
  2. Se på kravformularen for at se, om du er berettiget.
  3. Udfyld kravformularen med dine oplysninger.
  4. Indsend dit krav inden den 18. september 2019 for at modtage din potentielle pris!

Bundlinie

For enkeltpersoner, der ejer boliger i Mililani Mauka -boligudviklingen i Honolulu, der er bygget på eller efter den 20. juli 2001 og havde høje vindbeskyttelsessystemer installeret, så er du berettiget til en potentiel pris fra Millilani Mauka Class Action Retssag!

Ifølge retssagen overholdt de høje vindbeskyttelsessystemer, der blev installeret i boliger i Mililani Mauka -boligudviklingen, ikke de gældende bygningsregler. Så hvis du er berettiget, skal du indgive et krav inden den 18. september 2019 for at modtage din potentielle pris! Glem ikke at kigge på vores fulde liste over Forlig i gruppesøgsmål!

Indsend et krav

Mere
Swisher Sweets Cigars Class Action Retssag (Op til $ 5)

Swisher Sweets Cigars Class Action Retssag (Op til $ 5)Klagesager

Forbrugere, der har købt Swisher -cigarprodukter under "5 for prisen på 3"; “3 til prisen af ​​2”; “Køb 1 få 1 gratis”; eller “køb 4 få 1 gratis” kampagner mellem aug. 25, 2015 og feb. 7, 2019, kan...

Læs mere
Illinois Facebook Biometrisk privatlivets fredssag

Illinois Facebook Biometrisk privatlivets fredssagKlagesager

Facebook -brugere, der har boet i Illinois i mindst seks måneder, som Facebook har oprettet og gemt en "ansigtsskabelon" siden den 7. juni 2011, er berettiget til en potentiel pris fra Illinois Fac...

Læs mere
Kontaktlinser Prisfastsættelse Klagesag

Kontaktlinser Prisfastsættelse KlagesagKlagesager

For dem, der har købt engangskontaktlinser fremstillet af Alcon, JJVC, CVI eller Bausch & Lomb mellem 1. juni 2013 og december. 4, 2018, så er du berettiget til en potentiel pris fra Kontaktlin...

Læs mere