Rejser og fritid: Min komplette anmeldelse af The Ritz-Carlton Hotel i Boston

click fraud protection

Lær alt om The Ritz-Carlton Hotel i Boston og alle de faciliteter, der følger med et ophold!

The Ritz-Carlton Hotel i Boston ligger udelukkende med udsigt over Boston Common og let adgang til spisning, shopping, teatret og masser af attraktioner. Ejendommens stilfulde interiør og den smukke Club Lounge er et resultat af det nylige redesign på 13 millioner dollars. Udover ejendommens smukke design er der førsteklasses fitness til rådighed samt et sofistikeret spisested og en håndværkscocktailbar.

Ritz-Carlton er et Marriott-mærke. Tilslutte Marriott Bonvoy for at tjene gratis overnatninger på Ritz-Carlton Hotel i Boston.

Hvis du vil høre om andre hotelmuligheder, kan du tjekke flere guider til de bedste luksushoteller her på HMB!


Indholdsfortegnelse

  • 1 Stil
  • 2 Værelser
  • 3 Faciliteter
  • 4 Mad og drikke
  • 5 Service
  • 6 Beliggenhed
  • 7 Optjen gratis nætter med Marriott Bonvoy
  • 8 Bundlinie

Stil

Gæsterne kommer ind i præmissen og bliver mødt med en stor, toffee-farvet marmorlobby. Ejendommen blandede sjælen i det moderne Boston med et strejf af europæisk elegance, set i læder, træ og stål, der blev brugt i hele bygningen.

De varme trævægge og trim komplimenterer kunsten og håndblæste Murano-glaslamper. Modsat en typisk reception, fungerer de moderne møbler som siddepladser til indtjekning. Toppen af ​​den elegante lobby er en pejs, der lyser i ryggen.


Værelser

Denne ejendom omfatter 193 værelser og suiter, der implementerer historiske materialer som læder, linned, træ og stål til uventede detaljer. Fra fastgørelseselementer i læder og bronze til "vendte" bordfunde. Med forsigtige øjne kan man fange det koloniale håndværk - smedning, hamring, prægning og udskæring - men med rige, nye materialer og i abstrakte former.

Den 425 kvadratmeter Naturskønt parkudsigt blev designet med en moderne tilgang til luksus. Wainscoting var klassisk, men blev moderne af vægbehandlingen over den. Stoffer blev specialfremstillet i nuancer af grå, blå og sennep. Elegant belysning, overdådigt tæppe og kunstværker af lokale talenter gjorde rummet varmt og hyggeligt. Flere stikkontakter og USB -porte, berøringsskærmskontroller og et stort Smart -tv med Netflix, Hulu Plus og Pandora ville tilfredsstille enhver teknisk afhængig.

Det toffee-tonede marmorbadeværelse var indrettet med et dybt badekar, et separat brusebad og luksuriøst Asprey badefaciliteter.


Faciliteter

Selvom der ikke er pool eller spa på ejendommen, er hotellet forbundet med Equinox Sports Club. Equinox er et luksus sport- og fitnesskompleks på 100.000 kvadratmeter, der rummer forskellige klasser, en 25-yards svømmebassin, spa, salon og en sund cafe. Adgang er gratis for klub-niveau og højere kategori.

Det Club Lounge er tilgængelig for gæster på suite- eller klubniveau og byder på daglig kulinarisk - til morgenmad, lette snacks, hors d'oeuvres, drikkevarer og slik. Derudover tilbyder loungen adgang til en computerstation.

Ejendommen bød også på en smuk balsal, foret med massive vinduer med udsigt over Boston Common. For forretningsrejsende er der også ni mødelokaler der kunne rumme grupper fra 10 til 350 personer.

Værelsespriser kan også omfatte gratis højhastigheds-WiFi til op til seks enheder to gange dagligt husholdning, natten over skosværte og morgen aviser.


Mad og drikke

Ritz-Carlton, Boston huser to muligheder for mad og drikke på stedet.

Med udsigt over Avery Street, Håndværker Bistro er hotellets daglige, smart afslappede restaurant med udsigt over Avery Street. Denne restaurant serverer moderne amerikansk mad fra land til bord. Fremtrædende retter omfatter hummercrepe til brunch, kort ribsandwich til frokost og Georges Bank -kammuslinger til middag.

Med en smuk pejs som omdrejningspunkt, Avery Bar giver Ritz Carlton en hyggeligere stemning og er et af byens foretrukne efterarbejde -hotspots. Bestil fra den skræddersyede cocktailliste, og kombiner din valgfri drink med bar snacks og små bidder. Vi anbefaler stærkt nogen af ​​deres signatur martinier.


Service

Ligesom andre Ritz-Carlton-ejendomme var servicen på Boston-ejendommen upåklagelig. Under hele opholdet, selv i restauranterne, er personalet venligt og tilbyder opmærksom pleje. Concierge er informeret og klar til at tilbyde lokal rådgivning.


Beliggenhed

Ritz-Carlton sidder lige ved siden af Washington Street i Downtown Crossing. Denne førsteklasses beliggenhed betyder, at gæsterne er i nærheden af Paramount Theatre, det operahus og en levende restaurant og natteliv. Boston Common var for enden af ​​blokken, og vi kunne let gå til Faneuil Hall, Back Bay og Newbury Street.

Adresse: 10 Avery Street, Boston.


Optjen gratis nætter med Marriott Bonvoy

Ritz-Carlton er et Marriott-hotelmærke. Det betyder, at gæster, der deltager Marriott Bonvoy kan optjene point mod et gratis ophold på Ritz-Carlton.

Den bedste måde at tjene penge på Marriott Bonvoy-point er ved at få et kreditkort, der er mærket med Marriott, og kvalificere sig til sin velkomstbonus.

Chase tilbyder to personlige kreditkort, der optjener Marriott -point, mens American Express (Amex) tilbyder et personligt og et visitkort. Hvis du ønsker at ansøge om et Marriott -kreditkort, skal du huske på:

  • Jagten 5/24 regel: Hvis du har åbnet fem eller flere nye kreditkort i løbet af de sidste 24 måneder (fra en hvilken som helst bank), godkender Chase ikke din anmodning om et nyt kort.
  • Amex-velkomstbonusreglen en gang i livet: Du kan kun kvalificere dig til det introduktionstilbud på hvert Amex-personligt og visitkort én gang i dit liv.

MARRIOTT BONVOY BRILLIANT AMERICAN EXPRESS CARDMARRIOTT BONVOY GRÆNSEFRIT kreditkortMARRIOTT BONVOY BUSINESS AMERICAN EXPRESS CARDMARRIOTT BONVOY BOLD AMERICAN EXPRESS CARD



Bundlinie

Ritz-Carlton, Boston giver gæsterne moderne luksus, uanset om de er forretningsrejsende og familier. Oplev smuk udsigt over byen, førsteklasses faciliteter, innovativ spisning og opmærksom service. Overvej at booke et ophold og se, hvorfor dette er en af de bedste femstjernede hoteller i Chicago.

Hvis du leder efter mere rejsetip eller måder at spare penge så sørg for at tjekke flere indlæg på HMB! Derudover kan du tjekke vores guide til de bedste luksushoteller i Chicago her.

Chase tilbyder 10% tilbage

Kampagnekoder for Chase -kuponer $ 100, $ 200, $ 225, $ 300, $ 350, $ 500, $ 725, $ 1000, $ 2000 for august 2021

Huntington Bank bonusser

Huntington Bank -tilbud: $ 200, $ 300, $ 400, $ 750, tjekker bonusser for august 2021

HSBC Bank -tilbud

HSBC Bank -tilbud: $ 200, $ 240, $ 450, $ 500, $ 600, $ 2.000, tjek bonus i august 2021

Indlæser...
Mere
Lej som en mester-kampagner: $100 boligejer-henvisningsbonusser

Lej som en mester-kampagner: $100 boligejer-henvisningsbonusserHoteller

Her finder du alt seneste Rent Like A Champion-kampagner, handler, bonusser, opsparing og mere for at hjælpe dig med at spare på leje af bolig.Rent Like A Champion startede først i 2006, da tre stu...

Læs mere
StudentUniverse-kampagner: $20 velkomstrabat & $20 henvisninger

StudentUniverse-kampagner: $20 velkomstrabat & $20 henvisningerHoteller

Her finder du alt seneste StudentUniverse-kampagner, handler, bonusser, opsparing og mere for at hjælpe eleverne med at spare på at booke deres næste flyrejse.StudentUniverse er verdens største stu...

Læs mere