Disse forlystelsesparker tilbyder førskolebørn gratis adgang

click fraud protection

Hvilken bedre måde at tilbringe tid med din familie end i en forlystelsespark? I dag er der en masse tilbud, der får dine børn fra to til fem år gratis ind. Fortsæt med at læse for at lære, hvordan du får et gratis forlystelsesparkpas til førskolebørn.

Vi har samlet en liste over forlystelsesparker, der giver dig mulighed for at nyde en dag med din familie på et budget! Tjek vores liste herunder, hvis du bor i nærheden af ​​en af ​​disse forlystelsesparker, eller hvis du planlægger en tur med små børn til et af disse områder. Nyd et gratis førskolekort til en af ​​disse fantastiske familie -forlystelsesparker!


Husk, at et flertal af disse tilbud gælder for årslange pas, så der er i de fleste tilfælde en registreringsfrist. Derudover tilbyder nogle parker kun et begrænset antal førskolekort om året, så sørg for at registrere dig hurtigt, da forsyningerne løber tør.

Bevis for dit barns alder vil højst sandsynligt være påkrævet, fordi disse familieforlystelsesparker muligvis tjekker. Du kan enten verificere dette gennem et fødselsattest eller et rejsepas, så sørg for at have disse dokumenter ved hånden, inden du rejser til forlystelsesparken.


Forlystelsesparker, der tilbyder gratis førskolekort


1. Busch Gardens Tampa Bay (Tampa, FL)

Børn på fem år og derunder kan nyde GRATIS adgang til Busch Gardens Tampa Bay og Adventure Island hele året rundt med GRATIS førskolekort. Dette tilbud er kun tilgængeligt for beboere i Florida.

2. Busch Gardens Williamsburg (Williamsburg, VA)

Børn i alderen tre til fem år får GRATIS adgang til både Busch Gardens Williamsburg og Water Country USA med en GRATIS 2-park førskolekort. Registreringen starter typisk i slutningen af ​​januar. Følg parkens Facebook side eller blog for mere information og opdateringer.

3. Californiens Great America (Santa Clara, CA)

Californiens Great America Pre-K Pass er GRATIS for børn i alderen tre til fem år og inkluderer ubegrænsede besøg i hele sæsonen, herunder South Bay Shores Waterpark, The Great Pumpkin Fest og WinterFest!

4. Carowinds (Charlotte, NC)

Det Carowinds Pre-K Pass er GRATIS for børn i alderen tre til fem år og inkluderer ubegrænset besøg i hele sæsonen, herunder Carolina Harbour Waterpark, The Great Pumpkin Fest, Peanuts Celebration og WinterFest!

5. Cedar Point (Sandusky, OH)

Det Cedar Point Pre-K Pass er GRATIS for børn i alderen tre til fem år. Det giver GRATIS adgang for hele sæsonen til både Cedar Point og Cedar Point Shores Water Park.

6. Dollywood (Pigeon Forge, TN)

Dollywood er GRATIS Pre-K Imagination Season Pass giver førskolebørn gratis besøg i Dollywood og Dollywood's Splash Country hele sæsonen lang.

7. Dorney Park (Allentown, PA)

Det Dorney Park Pre-K Pass er GRATIS for børn i alderen tre til fem år. Det giver GRATIS adgang til både Dorney Park og Wildwater Kingdom for hele sæsonen.

8. Idlewild and Soak Zone (Ligonier, PA)

Idlewild giver en GRATIS førskolespilspas for børn i alderen tre til fem år med køb af et voksen sæsonkort. Børnehave -pas er gratis i det følgende år i en begrænset salgsperiode i efteråret, normalt november/december. De kan også købes til nedsat pris i andre salgsperioder året rundt.

9. Kings Dominion (Doswell, VA)

Det Kings Dominion Pre-K Pass er GRATIS for børn i alderen tre til fem år og inkluderer ubegrænset besøg i parken for hele sæsonen. Også inkluderet er ubegrænsede besøg i Soak City Waterpark, Grand Carnivale, Great Pumpkin Fest og WinterFest!

10. LEGOLAND Florida Resort (Cypress Gardens, FL)

Det LEGOLAND Florida Resort GRATIS førskolebørn giver beboere i Florida i alderen tre og fire år ubegrænset adgang i et helt år til både LEGOLAND Florida Theme Park og Water Park.

11. SeaWorld Orlando (Orlando, FL)

Florida beboere i alderen fem og derunder kan nyde GRATIS adgang til SeaWorld og Aquatica Orlando hele året med GRATIS førskolekort. Der er et begrænset vindue, hvor du kan registrere dig til SeaWorlds førskolekort (normalt i hele januar måned).

12. SeaWorld San Antonio (San Antonio, TX)

Texas beboere i alderen fem og derunder kan nyde GRATIS adgang til SeaWorld hele året rundt med GRATIS SeaWorld førskolekort. Førskolekortet indeholder også Sesam Street Party Parade i maj, Halloween Spooktacular og SeaWorlds julefejring.

13. SeaWorld San Diego (San Diego, CA)

San Diego og Orange County beboere i alderen tre til fem år kan nyde GRATIS adgang til SeaWorld hele året rundt med SeaWorld San Diego førskole sjovkort! Et begrænset antal førskole -sjovkort uddeles hvert år gratis. Derefter kan voksne købe op til to Preschool Fun -kort for $ 20 hver.

14. Story Land (Glen, NH)

Det GRATIS Story Land Preschool Play Pass giver børn i alderen tre til fem gratis adgang til Story Land hele sæsonen. Preschool Play Pass er IKKE gyldig for adgang til Living Shores Aquarium.

15. Valleyfair (Shakopee, MN)

Det Valleyfair Pre-K Pass er GRATIS for børn i alderen tre til fem år. Det er godt for adgang til både Valleyfair og Soak City i hele sæsonen.

16. Worlds of Fun (Kansas City, MO)

Det Worlds of Fun Pre-K Pass er GRATIS for børn i alderen tre til fem år. Det er godt for adgang til både Worlds of Fun og Oceans of Fun i hele sæsonen.


Bundlinie

Planlægger du at tage din familie og børn ud på en familieudflugt? Brug en af ​​de fortegnelser, vi har ovenfor, for at tjene et gratis forlystelsesparkpas til førskolebørn!

Skab minder, der varer ved at planlægge en tur til en af ​​disse store forlystelsesparker. For flere indlæg som dette, tjek flere måder at spare penge ved brug af gavekort tilbud!

Chase tilbyder 10% tilbage

Kampagnekoder for Chase -kuponer $ 100, $ 200, $ 225, $ 300, $ 350, $ 500, $ 725, $ 1000, $ 2000 for august 2021

Huntington Bank bonusser

Huntington Bank -tilbud: $ 200, $ 300, $ 400, $ 750, tjekker bonusser for august 2021

HSBC Bank -tilbud

HSBC Bank -tilbud: $ 200, $ 240, $ 450, $ 500, $ 600, $ 2.000, tjek bonus i august 2021

Indlæser...
Mere
Top ti freebies for 16. juli 2018

Top ti freebies for 16. juli 2018Freebies

Hvis du elsker freebies, er du kommet til det rigtige sted. Der er mange virksomheder derude, der tilbyder freebies til masserne i håb om at få en vis anerkendelse og potentielle kunder. Vi har søg...

Læs mere
Top ti freebies af 8. marts 2018

Top ti freebies af 8. marts 2018Freebies

Hvis du elsker freebies, er du kommet til det rigtige sted. Der er mange virksomheder derude, der tilbyder freebies til masserne i håb om at få en vis anerkendelse og potentielle kunder. Vi har søg...

Læs mere
Groupon -medlemskabskampagne: 3 måneders daglig brændpræmie -medlemskab

Groupon -medlemskabskampagne: 3 måneders daglig brændpræmie -medlemskabFreebies

I øjeblikket med Groupon har vi en kampagne, der er helt gratis. Lige nu kan du få et 3 måneders daglig burn premium -medlemskab gratis igennem Groupon! Efter at have købt denne aftale skal du besø...

Læs mere