3 måder, hvordan du betaler kreditkort til din Dick's sportsartikler

click fraud protection

Her finder du en guide til måder at betale din Dick's Sporting Goods kreditkort betaling uanset om det er online, mail, i butikken eller telefonisk.

Hvis du handler hos Dick's sportsartikler ofte kan det være en god idé at få en Dick's Sporting Goods Kreditkort at begynde at optjene belønninger. Der er to muligheder at vælge imellem: ScoreRewards (som kun er gældende for køb i butikken hos Dick's Sporting Goods, Golf Galaxy og Field & Stream;) eller ScoreRewards Mastercard udstedt af Synchrony (som kan bruges overalt, hvor Mastercard er accepteret).

Uanset hvilket kort du vælger, har de begge mulighed for at optjene dobbelt point ved køb i butikken eller seks til 12 måneders særlig finansiering ved køb i butikken på $ 399 eller mere. Det er let at ønske et kort med store incitamenter, men det er vigtigt at holde øje med dine månedlige kreditkortbetalinger.

Fortsæt med at læse for at finde ud af de forskellige måder, du kan foretage et kreditkort på, og hvordan du betaler dine Dick's Sportsartikler kreditkortregning en gang.


Indholdsfortegnelse

  • 1 Sådan betaler du en Dick's kreditkortregning for sportsgods.
    • 1.1 1. Dick's sportsartikler regner med telefon
    • 1.2 2. Dick's sportsbetaling online betaling
    • 1.3 3. Dick's Sporting Goods Kreditkortbetaling via mail
  • 2 Bundlinie

Sådan betaler du en Dick's kreditkortregning for sportsgods

Du kan foretage din Dick's Sporting Goods kreditkortbetaling på tre måder. Dette kan gøres via telefon, mail eller online. Her er grundige instruktioner til disse metoder:

1. Dick's sportsartikler regner med telefon

Hvert kreditkort har sin egen kundeservicelinje, men processen vil være den samme for begge.

  • Dick's Sporting Goods ScoreRewards Mastercard Service Line: 1-877-471-5638
  • Servicelinjen Regular ScoreRewards: 1-877-471-5638.

For hver vil du blive forbundet til et automatiseret system, der vil guide dig trin for trin gennem betalingsprocessen. Under betalingsprocessen skal du angive det bankkontonummer, du ønsker at bruge til at foretage betalingen og tilsvarende routingnummer.

Hvis du har svært ved at navigere i det automatiserede system, bliver du sendt til en live repræsentant, der hjælper dig. Det er ekstremt vigtigt at bemærke, at der er en $ 10 gebyr for alle transaktioner gennemført telefonisk med en repræsentant.

2. Dick's sportsbetaling online betaling

Online betalinger kan foretages hvor som helst og når som helst. Følg blot disse trin herunder:

  1. Gå til Dick's Sporting Goods -login -siden for at få adgang til din konto.
  2. Log ind på din konto ved hjælp af dit id og din adgangskode
  3. Vælg betalingsmuligheder.
    • Du kan enten planlægge en engangsbetaling ELLER
    • Tilmeld dig automatiske betalinger, hvor din regning øjeblikkeligt trækkes fra din checkkonto i slutningen af ​​hver faktureringscyklus.

Selvom faktureringscyklusser varierer baseret på den dato, du åbnede kreditkortet, kan du justere din faktureringsdato en gang hver 12. måned, hvis du har problemer med at foretage betalinger på en tidligere angivet dato.

3. Dick's Sporting Goods Kreditkortbetaling via mail

Brug følgende adresse til at sende din kreditkortbetaling til ScoreRewards -kreditkortet eller ScoreRewards Mastercard ind:

ATTN: ScoreRewards

P.O. Boks 960012

Orlando, FL. 32896

Der er ikke længere mulighed for at foretage betalinger personligt eller på en hvilken som helst Dick's Sporting Goods -butik. Begge kreditkort er udstedt af Synchrony Bank.



Bundlinie

Det Dick's sportsartikler Kreditkort er perfekt til alle, der handler der ofte. Med dette belønningskort optjener du lette point, gemmer kuponer og mere. Det er dog vigtigt at vide, hvordan man betaler det enten ved at betale online, via mail og telefonisk!

For mere information om bankvirksomhed, tjek resten af ​​vores bankguider lige her på HMB! Du kan også læse om det nyeste Dick's sportsartikler eller Kreditkort bonusser.

Chase tilbyder 10% tilbage

Kampagnekoder for Chase -kuponer $ 100, $ 200, $ 225, $ 300, $ 350, $ 500, $ 725, $ 1000, $ 2000 for august 2021

Huntington Bank bonusser

Huntington Bank -tilbud: $ 200, $ 300, $ 400, $ 750, tjek bonus i august 2021

HSBC Bank -tilbud

HSBC Bank -tilbud: $ 200, $ 240, $ 450, $ 500, $ 600, $ 2.000, tjek bonusser for august 2021

Indlæser...
Mere
PenFed Promise Visa Card Review: $ 100 + Absolut ingen gebyrer

PenFed Promise Visa Card Review: $ 100 + Absolut ingen gebyrerKreditkort

Hvis du leder efter et simpelt kreditkort, der ikke tilbyder gebyrer, vil PenFed Promise Visa® -kort kan passe godt til dig! Hvis du tilmelder dig, kan du tjene en $ 100 kreditbonus efter at have b...

Læs mere
Bank Of America Cash Rewards Kreditkort $ 200 Bonustilbud

Bank Of America Cash Rewards Kreditkort $ 200 BonustilbudKreditkort

Interesseret i at ansøge om nye kreditkort derude? Ved du ikke, hvilken der er den rigtige for dig? Kig ind i Bank of America® Cash Rewards -kreditkort fordi det er et godt kort at bruge hver enest...

Læs mere
Barclays Uber Visa Card $ 100 Bonus Kontant

Barclays Uber Visa Card $ 100 Bonus KontantKreditkort

Det Barclays Uber Visa Card er et kreditkort designet til brugervenlighed og øjeblikkelig tilfredsstillelse for dem, der har tendens til at spise ude og rejse ofte. Det har i øjeblikket et velkomst...

Læs mere