Rejser og fritid: De bedste femstjernede luksushoteller i Dallas

click fraud protection

Lær alt om Bedste 5-stjernede luksushoteller i Dallas!

Det siges ikke kun, at Dallas har en af ​​landets bedste skylines, byen er også fuld af kultur og ting at gøre. Denne sydlige by har et luksushotel for rejsende af enhver art. Uanset om du er en udøvende forretningsrejse eller en familie af kunstelskere, kan du finde et smukt sted at bo med lidt Texas -gæstfrihed.

Se seneste kreditkort tilbud fra American Express, Jage, Citi, Capital One,Wells Fargo, & mere.
Hvis du planlægger et lille besøg i Dallas, så fortsæt med at læse dette indlæg, hvor vi dækker de bedste, luksuriøse steder at bo.

Indholdsfortegnelse

  • 1 Palisander palæ på Turtle Creek.
  • 2 Joule
  • 3 Ritz-Carlton
  • 4 Hotel ZaZa
  • 5 Hotel Crescent Court
  • 6 Adolphus Hotel
  • 7 Four Seasons Resort og Club Dallas
  • 8 Omni Dallas Hotel
  • 9 Le Méridien Dallas, The Stoneleigh
  • 10 HALLS Arts Hotel
  • 11 Yderligere vejledning
  • 12 Bundlinie

Palisander palæ på Turtle Creek

Palæet på Turtle Creek i Dallas er en af Rosewood Hotels & Resorts»Flagskibsejendom, oprindeligt den store bolig for en tidligere bomuldsmogul. Godset blev købt og renoveret i 1981 af oliearving Caroline Rose Hunt. Siden har ejendommen fungeret som en diskret, perfekt udført luksus. Med dæmpet ekstravagance med elegant indkvartering, en malerisk pool og en berømt restaurant og bar er der ikke noget under, hvorfor denne ejendom er en fanfavorit.

Rosewood Mansion On Turtle Creek er medlem af American Express Fine Hotels & Resorts (FHR).


Joule

Joule -hotelletligger i hjertet af Dallas centrum, designet med smukke kunstværker fra Andy Warhol, Tony Cragg og Richard Phillips. På hele hotellet findes kunstværker fra nationalt og internationalt anerkendte kunstnere, hvilket giver The Joule en sofistikeret og luksuriøs stemning, der ligner et kunstgalleri. Poolen på taget, den udsøgte spa og service i verdensklasse er bare kirsebærene på toppen.

Joule er medlem af American Express Fine Hotels & Resorts (FHR).


Ritz-Carlton

Ritz-Carlton er lige i Uptown Dallas, hvor al jag og jag er. Den ekstravagante bygning har en marmoreret og lysekronet lobby, der fører til overdådige værelser og suiter med den nyeste teknologi. Der er også en spa, et terrasseret poolområde og den anerkendte Fearing's Restaurant.

Ritz-Carlton er en Marriott Bonvoy mærke.


Hotel ZaZa

Hotel ZaZa i Dallas er en stor attraktion for unge fagfolk og festgængere, der ønsker at have det sjovt. Den trendy og eklektiske indkvartering og det aktive natteliv er kun nogle få gode grunde til at bo på dette luksuriøse hotel. Hotellets sexede, verdslige interiør og livlige sociale scene matches med førsteklasses service og fantastiske faciliteter.


Hotel Crescent Court

Beliggende få skridt fra shopping-, kunst- og underholdningsdistrikterne, Hotel Crescent Court er den ultimative sammensmeltning af storhed i sydlig stil, europæisk raffinement og Texas charme. Slap af i den fashionable indkvartering, spis på berømte Nobu Dallas, og foryn dig på The Spa.

Hotel Crescent Court er medlem af American Express Fine Hotels & Resorts (FHR).


Adolphus Hotel

Bygget på et historisk fundament af øl -tycoon Adolphus Busch, Adolphus Hotel i Dallas er kendt for de indrettede værelser, fremragende mad og drikke, vidunderlige faciliteter og uendelig sydlig charme. Denne ikoniske ejendom har været vært for Franklin Roosevelt, Amelia Earhart, Babe Ruth og dronning Elizabeth II.

Adolphus Hotel er en Marriott Bonvoy Hotel.


Four Seasons Resort og Club Dallas

Det Four Seasons Resort og Club Dallas emmer af den afslappede varme fra en privat country club. Dette fabelagtige feriested ligger på 400 afsides hektar land og er perfekt til dem, der elsker golf. Det handler om luksus, men det har stadig den afslappede texanske fornemmelse. Du kan tage en runde golf, tage en dukkert i poolen, tage til sportsklubben eller slappe af i spaen. Hvis du bliver sulten, kan du prøve et måltid fyldt med stor Texas -smag.

Four Seasons Resort and Club Dallas er medlem af American Express Fine Hotels & Resorts (FHR).


Omni Dallas Hotel

En fastgørelse af byens skyline, Omni Dallas Hotel ligger i hjertet af Dallas centrum tæt på populære restauranter, butikker og Dallas Arts District. Spisemuligheder, luksushotelpakker og foryngende spa -tjenester. Overalt på hotellet er der kunstværker lavet af lokale kunstnere, og der kan nydes panoramaudsigt fra poolterrassen og det veludstyrede fitnesscenter. Populære spisemuligheder og foryngende spa -tjenester afrunder ejendommens faciliteter.

Elliott Hotel er medlem af American Express Fine Hotels & Resorts (FHR).


Le Méridien Dallas, The Stoneleigh

Le Méridien Dallas, The Stoneleigher hotel gennemsyret af historie med designs, der er i overensstemmelse med byens trend med dristige og prangende hoteller. De var engang kendt som en art deco-klassisk stil fra 1920'erne nu sport en mere moderne-klassisk stil med alle de moderne tilbehør du ville forvente af et kosmopolitisk hotel, herunder elegant indkvartering, en elegant udendørs pool og en fransk bistro-stil restaurant med et Texas sparke.

Le Méridien er en Marriott Bonvoy Hotel.


HALLS Arts Hotel

HALL Arts Hotel er ideelt placeret midt i byens nyeste kunstattraktioner og det eneste hotel i Arts District. Det 11-etagers boutique-tilbagetog af Kathryn og Craig Hall afspejler og supplerer kvarterets stemning med moderne design-fremadrettede rum, elegante værelser og en naturskøn pool på taget med svævende byudsigt. Selv menuen på hotellets restaurant er lige så omhyggeligt sammensat som hotellets samling af kunstfuld kunst.

HALL Arts Hotel er medlem af de førende hoteller i verden.


Yderligere vejledning

Når det kommer til at spare og maksimere udgifterne, er kreditkort en af ​​de bedste måder at bruge dine penge på. Her er et par kreditkortguider, der hjælper dig, når du skal vælge det bedste kreditkort til dig:

  • Hotel kreditkort
  • Rejse kreditkort
  • Gas kreditkort
  • Flyselskabets kreditkort
  • Belønninger kreditkort
  • Spisning kreditkort
  • Dagligvarer kreditkort
  • Belønner kreditkort efter kategori


Bundlinie

Dallas er fuld af kultur, historie og attraktioner. Hvis du leder efter en mere avanceret og overdådig oplevelse, vil du sandsynligvis overveje et 5-stjernet hotel. Byen har en overflod af hoteller at vælge imellem, om du rejser blot for erhvervslivet, ønsker at se byens historiske fortid eller rejser med familien.

Denne guide indeholder fanfavoritsteder at bo i Dallas for at hjælpe dig med at indsnævre din søgning. Hvis du leder efter mere rejsetip eller måder at spare penge så sørg for at tjekke flere indlæg på HMB!

Chase tilbyder 10% tilbage

Kampagnekoder for Chase -kuponer $ 100, $ 200, $ 225, $ 300, $ 350, $ 500, $ 725, $ 1000, $ 2000 for august 2021

Huntington Bank bonusser

Huntington Bank -tilbud: $ 200, $ 300, $ 400, $ 750, tjekker bonusser for august 2021

HSBC Bank -tilbud

HSBC Bank -tilbud: $ 200, $ 240, $ 450, $ 500, $ 600, $ 2.000, tjek bonusser for august 2021

Indlæser...
Mere
Lej som en mester-kampagner: $100 boligejer-henvisningsbonusser

Lej som en mester-kampagner: $100 boligejer-henvisningsbonusserHoteller

Her finder du alt seneste Rent Like A Champion-kampagner, handler, bonusser, opsparing og mere for at hjælpe dig med at spare på leje af bolig.Rent Like A Champion startede først i 2006, da tre stu...

Læs mere
StudentUniverse-kampagner: $20 velkomstrabat & $20 henvisninger

StudentUniverse-kampagner: $20 velkomstrabat & $20 henvisningerHoteller

Her finder du alt seneste StudentUniverse-kampagner, handler, bonusser, opsparing og mere for at hjælpe eleverne med at spare på at booke deres næste flyrejse.StudentUniverse er verdens største stu...

Læs mere