Hva du trenger å vite om gule diamanter

click fraud protection

Hva du trenger å vite om gule diamanterDiamanter kommer i alle slags forskjellige former, størrelser, vekter og til og med farger. Ikke alle diamanter er laget for å være krystallklare. Det er faktisk en spesiell klasse som heter Fancy coloured diamonds. De er en spesiell type diamant som ble dannet annerledes enn andre. Hvis du vil lære mer om flotte fargediamanter, må du se innlegget vårt på “Fancy farge diamanter.”Fargede diamanter regnes noen ganger som lavere verdi, men noen foretrekker dem faktisk fordi de har en unik glans og utseende.

Innholdsfortegnelse

  • 1 Grunnleggende om fargede diamanter
  • 2 Farget diamantgradering
  • 3 Farget diamantpris
  • 4 Hvor kan jeg kjøpe fargede diamanter
  • 5 Fargeklasse betyr ikke farget diamant
  • 6 Bunnlinjen

Grunnleggende om fargede diamanter

Fargeløse diamanter er ikke de eneste diamantene på markedet. Faktisk er mange diamanter naturlig farget da de var under jorden og kommer ut med en liten farge. Fancy fargede diamanter er spesielle fordi de er verdsatt på hvor intens fargepaletten er. En intens gul diamantfarge vil være mye mer verdifull enn en gul diamant som bare viser en lysegul. Den lysegule vil redusere diamantens glans og ikke legge til noen intense effekter som en fancy gulfarget diamant.

Farget diamantgradering

Fancy fargede diamanter er laget med farge, men som sagt er dybden på fargen det som gjør fancy fargede diamanter verdifulle. Farge for diamanter er basert på to karakterer.

  • Color Grade- diamanter kan også ha én farge og en blanding av farger! Fargeklassen fokuserer på hva den visuelle fargen er fra gul, gul/oransje, til gul/brun.
  • Intensitetsgrad- fargen kan ha en viss intensitet som bestemmes av fargens styrke. Disse karakterene går fra svake, lette, fancy, fancy dype og fancy levende.

Den beste måten å sikre at du får en fancy fargediamant som er gradert og rimelig priset i forhold til andre diamanter, er å se på diamanter med GIA- og AGS -sertifiseringer. GIA og AGS er begge organisasjoner som graderer diamanter i henhold til 4 C’er med diamanter. Karaktersystemet deres er strengt og upartisk. Det sikrer at du får en verdig diamant.

Hvor er det beste stedet å kjøpe en forlovelsesring?
Til Diamantforhandler
Beste stedet å kjøpe online James Allen
Største utvalget Blå Nilen
Beste diamantsnitt Whiteflash

Farget diamantpris

Fargeløse diamanter spiller ingen rolle i fargeintensiteten fordi de ikke har noen, men fargeløse diamanter må vurdere hvilken type farge det er, hvor intens det er, og i tillegg alle faktorene som kan komme ved å klassifisere en fargeløs diamant.

Intensere farger på en diamant betyr at den vil være mer verdifull. Det betyr imidlertid ikke at intense diamantfarger alltid er av høyere kvalitet enn andre diamantfarger. Faktorer som Cut, klarhet og karat spiller fortsatt en viktig rolle i hvor mye diamanten er verdt.

Hvor kan jeg kjøpe fargede diamanter

Det er mange forhandlere som tilbyr fargede diamanter, men vi anbefaler bare noen få. James Allen er det beste stedet å kjøpe diamanter online og tilbyr et bredt spekter av funksjoner som lar kunden handle diamanter av høy kvalitet. Besøk deres nettsted for å se deres Fancy fargede diamanter og se dem med sine James Allen HD 360 graders visningsteknologi.

Fargeklasse betyr ikke farget diamant

Fargekvalitet og en farget diamant er to helt forskjellige ting. Fargekvalitet refererer til GIA- og AGS -sertifisering for fargeløse diamanter og hvor mye en fargetone hindrer diamantens glans og ild. Mens en farget diamant refererer til hva fargen på diamanten naturlig var laget for å være og hvordan dens intensitet skaper en vakrere farget diamant. Fargeløse diamanter med fargetoner har lavere verdi enn vanlige fargeløse diamanter uten fargetoner på grunn av den store effekten den har på en diamants reflekterende kvaliteter. Hvis du er på markedet for fargeløse diamanter med de beste diamantsnittene og alle sertifiseringene for å vise deres høye kvalitet, kan du besøke Whiteflash for de beste diamantene.

Bunnlinjen

Det ikoniske utseendet på en diamant er den skinnende, strålende og brennende fargeløse diamanten, men diamanter er også laget for å farges også! Fargede diamanter har sitt eget utseende og unike skjønnhet for dem som mange mennesker elsker. Fargede diamanter er gradert basert på hvor intens fargen er med mer intensitet som tilsvarer mer verdi. Hvis du leter etter en farget diamant, må du handle for dem som enten har AGS, GIA eller begge sertifiseringer. Disse sertifiseringene hjelper deg med å få de beste diamantene på markedet. Hvis du er interessert i å handle, må du se hele listen over Blue Nile -kampanjer og vår James Allen anmeldelse. Disse to nettbutikkene dreper det på diamantmarkedet!

Mer
Blue Nile Pearl Education

Blue Nile Pearl EducationDiamanter

Verdien av perler er knyttet til kvaliteten som er definert av farge, glans, form, overflatemerker og størrelse. Hvis du vil ha det beste utvalget av kulturperlesmykker til en rimelig pris, trenger...

Les mer
Blue Nile Sale Promotion: Ekstra 10% rabatt på salgsartikler

Blue Nile Sale Promotion: Ekstra 10% rabatt på salgsartiklerDiamanter

Starter i morgen, Blå Nilen tilbyr en ekstra 10% rabatt på salgsvarer med kampanjekode LAGRE2019! Enestående priser, eksepsjonell kvalitet. Handle fine smykker, ringer, halskjeder, armbånd og øredo...

Les mer
Amazon Valentinsdagskampanje: Spar 25% på smykkegavene

Amazon Valentinsdagskampanje: Spar 25% på smykkegaveneDiamanter

Valentinsdag er rundt hjørnet, så hva er en bedre måte å vise signifikante andre hvor mye du liker dem? Noen fine diamantsmykker selvfølgelig! Akkurat nå, Amazon har en kampanje der du kan spar opp...

Les mer