Odd Term CD -priser Stigende popularitet

click fraud protection

Hvis du er interessert i å lære mer om CD -priser, har vi litt informasjon som kan riste deg. Hvis du la merke til at CD -priser normalt er spredt på 6 måneder, 12 måneder, så blir det spredt til år etterpå. Så mønsteret er vanligvis 6 måneder, 12 måneder, 24 måneder, 36 måneder og kan gå opptil 60 måneder. Det vi har lagt merke til i det siste er at det er en korrelert trend med merkelige måneder som faktisk kan gi bedre CD -priser enn de vanlige som utstedes med jevne mellomrom. Disse merkelige CD -priser er betydelig høyere enn det du forventer av standard CD -priser for årspriser.

Hvis du fortsatt er opptatt av denne informasjonen, har vi en omfattende liste over Beste CD -prisersom du kan referere til og sammenligne ved å bruke din egen dømmekraft og informasjon.

Innholdsfortegnelse

  • 1 Hvor vanlige er rare CD -priser?
  • 2 Er banker og kredittforeninger like?
  • 3 Bør du gå for en rar CD -rate?
  • 4 Bunnlinjen

Hvor vanlige er rare CD -priser?

Det er ikke overraskende det Uvanlige CD -priser er relativt høyere og sannsynligvis mer populære. Hvis du skulle trekke opp en graf som viser CD -prisene blant noen av bankene du er interessert i, vil du legge merke til at de rare er veldig like de vanlige. For standard CD -priser forventer vi å være hver 12. måned, så alt utenfor denne tidsrammen anses som merkelig. Disse

merkelige CD -priser er vist å være høye, det vil si at det brukes en strategi for å fange forbrukerne med høyere priser.

Er banker og kredittforeninger like?

Så langt fra forskningen vår kan vi se at fysiske banker er mer sannsynlig å tilby merkelige CD -priser deretter nettbanker. Selv om kredittforeningsbanker tilbyr renter som ligner på en fysisk bank, men de er ikke akkurat de samme. Det er bare en forskjell. Selv om nettbanker gir mer stabile standardpriser, var det en betydelig økning i rentene årlig.

Bør du gå for en rar CD -rate?

Ikke alle vil fokusere på en standard CD -rate på grunn av lite fleksibilitet. De Uvanlige CD -priser la kundene bli enda mer fleksible, noe som betyr at de kan kontrollere mer av sparingen. Hvis du trengte penger innen 9 måneder, vil Uvanlige CD -priser komme godt med fordi du kan ta det utenfor standardprisene. Noen ganger ønsker folk ikke å forholde seg til standard årlige priser, og derfor velger folk de rare, noe som kan være en grunn til at Uvanlige CD -priser er så gunstige.

Bunnlinjen

Nå som du har litt mer informasjon om CD -priser, kan du danne din egen mening og bestemme hvilke priser som er best for deg. Hvis du har det greit med å hente penger årlig, er de normale standardprisene gunstige for deg. Men hvis du tror at du ikke kan håndtere deg selv og trenger penger, la oss si 13 måneder eller til og med 7 måneder Merkelige CD -priser er best for deg. Uvanlige CD -priser gir mer fleksibilitet og kontroll over besparelsene dine, sammenlignet med å ha en standard CD -rate. For å forstå mer og forstå prisene, må du sjekke ut våre oppføringer av Beste CD -priser som du kan overse.

Mer
Global Bank CD Account Review: 0,20% til 1,60% APY CD -priser (NY)

Global Bank CD Account Review: 0,20% til 1,60% APY CD -priser (NY)Cd Priser

Tilgjengelig for de i New York, Global Bank tilbyr konkurransedyktige priser på 0,20% til 1,60% APY på CD-vilkår fra 1 måned til 60 måneder. Global Bank -CDer har et minimumsinnskudd på $ 1000 og i...

Les mer

Greater Iowa Credit Union CD-priser: 1,92% APY 60-måneders CD (IA)Cd Priser

Valgbarhet: Greater Iowa Credit Union tilbyr medlemskap til personer som bor, jobber, tilbeder eller går på skole i Adair, Audubon, Boone, Butler, Calhoun, Carroll, Clarke, Crawford, Dallas, Frankl...

Les mer
Promovering av CD -kontoen til Centerville Bank: (RI)

Promovering av CD -kontoen til Centerville Bank: (RI)Cd Priser

Tilgjengelig for innbyggere på Rhode Island, Centerville Banktilbyr et stort utvalg produkter, inkludert CD -alternativer for alle dine spesifikke økonomiske behov. Fra sjekk- og sparekonto til lån...

Les mer