DCU CD-priser: 2,28% APY 48-59 måneders Jumbo CD (landsdekkende)

click fraud protection

Finn det siste DCU CD -priser, tilbud og kampanjer her.

De tilbyr for tiden en 48-59 måneders CD med 2,28% APY-rate når du kvalifiserer.

Innholdsfortegnelse

  • 1 Om DCU 
  • 2 DCU CD -priser
  • 3 DCU CD -funksjoner
  • 4 Bunnlinjen

Om DCU 

Digital Credit Union tilbyr sparekontoer, sjekkekontoer, pengemarkedskontoer og sertifikatkontoer. Ved bruk av kontoer følger et Visa-debetkort, minibank-tilgang, ikke-DCU-minibankrefusjon, gratis sjekker og direkte innskudd. De ble grunnlagt i 1979 og har siden utvidet medlemsbasen mens de beholdt "Digital" i navnet for å hedre arven fra DEC.

DCU tilbyr et stort utvalg produkter, inkludert CD -alternativer for alle dine spesifikke økonomiske behov. Fra sjekk- og sparekonto til lån og CDer, du kommer garantert til å finne en som fungerer for deg.

Dette er ideelt for kontoer som innskuddsbevis. Selv om prisene er verdt å sjekke ut, må du fortsatt sammenligne dem med landets beste ved å bruke våre guider: CD -priser | Sparepriser.

Valgbarhet: Medlemskap i DCU er åpent for alle gjennom medlemskap i Reach Out for Schools ($ 10 gebyr), Merrimack River Watershed Council, Inc. ($ 35 gebyr) og andre utvalgte organisasjoner. Medlemskapet er også åpent for de som bor, jobber, går på skole eller tilbeder i Lowell og Worcester, Massachusetts, i Cumming, Norcross eller Gainesville, Georgia og utvalgte områder i Chelmsford og Tewksbury, Massachusetts; til ansatte i CET Technology, Insulet Corporation og over 500 utvalgte arbeidsgivergrupper.
Se gjeldende medlemsinformasjon

*Selv om DCU har konkurransedyktige priser sammenlignet med tradisjonelle banker, anbefaler jeg deg å ta en titt på Oppdag bankkampanjer her

DCU CD -priser

CDer er et sertifikat utstedt av en bank til en person som setter inn penger i en bestemt tid. Vanligvis jo lengre sikt, jo høyere APY -rente du gjør.

Med et åpningsinnskudd på $ 25 000 kan du investere i en DCU CD -konto for å maksimere inntjeningen. Sammenlign tilbudene deres nå for å finne de løsningene som passer best for sparemålene dine. Husk å sjekke CD -prisene nedenfor for å finne enda bedre priser for deg!

  • Minimum innskudd: $25,000
  • Maksimalt innskudd: Ingen
  • Straff for tidlig uttak: Uttak av utbytte før forfall vil redusere inntjeningen
CD -priser på DCU

(NCUA forsikret)

Begrep APY -rate Minimum innskudd
48-59 måneder 2.28% $25,000

DCU CD -funksjoner

  • Nettbank
  • Tjener renter til en konkurransedyktig pris
  • NCUA forsikret

Bunnlinjen

DCU tilbyr deg en CD -rate opptil en 48-59 måneders 2,28% APY-rente. Alt du trenger å gjøre er å velge CD -sikt, og ha et minimumsinnskudd på $ 25 000 for å kvalifisere deg til denne fantastiske bonusen.

Dette er en flott mulighet til å investere i en høyrenter-CD med lav saldo fra DCU. Imidlertid vil du kanskje sammenligne dem med våre beste CD -priser:

  • 6-måneders CD-priser
  • 9-måneders CD-priser
  • 12-måneders CD-priser
  • 18-måneders CD-priser
  • 24-måneders CD-priser
  • 36-måneders CD-priser
  • 48-måneders CD-priser
  • 60-måneders CD-priser

Sørg for å søke så snart du kan for å starte din nye kontoopplevelse og begynne å tjene høyere priser. Sjekk ofte tilbake for de siste DCU CD -prisene!

Ansvarsfraskrivelse: Priser / APY -vilkårene ovenfor er gjeldende fra datoen som er angitt. Disse tilbudene er fra banker, kredittforeninger og sparsommelige. Bank-, sparsommelighet- og kredittforeningsinnskudd er forsikret av FDIC eller NCUA. Kontakt banken for vilkårene som kan gjelde for deg. Priser kan endres uten varsel og kan ikke være de samme på alle filialer.

Mer
The Harbour Bank of Maryland CD Promotion: 3.56% APY 60-Month CD Rate Special (DE, MD, NJ, PA, VA, WV, DC)

The Harbour Bank of Maryland CD Promotion: 3.56% APY 60-Month CD Rate Special (DE, MD, NJ, PA, VA, WV, DC)Cd Priser

Hvis du er bosatt i DE, MD, NJ, PA, VA, WV, DC og for tiden ser etter gode besparelser, så sørg for at du fortsetter å lese. The Harbour Bank of Maryland har et bredt spekter av produkter som dekke...

Les mer
CIT Bank Jumbo CD Account Review: 1,60% APY for 4-års periode

CIT Bank Jumbo CD Account Review: 1,60% APY for 4-års periodeCd Priser

CIT Banktilbyr kunder over hele USA muligheten til å tjene til en konkurransedyktig pris på 1,60% APY på en 4-årig online Jumbo CD. Det er bare noen få krav for at nye kunder skal komme i gang: du ...

Les mer
NEFCU CD-kontokampanje: 2,75% APY 18 måneders straffefri CD-spesialtilbud (NY)

NEFCU CD-kontokampanje: 2,75% APY 18 måneders straffefri CD-spesialtilbud (NY)Cd Priser

Tilgjengelig for innbyggere i New York, NEFCU har et bredt spekter av produkter som dekker dine individuelle behov. Alt fra sjekk, besparelser, CDer og lån. NEFCU tilbyr nå et stort utvalg av gode ...

Les mer