Beste aksjemeglere for handelsbeholdninger

click fraud protection

Å velge en aksjemegler er en av de viktigste beslutningene du tar som investor. Hver handelsmann har en annen investeringsstil for aksjehandel og opsjonshandel som kan hjelpe deg med å avgjøre hvilken megler som kan passe best.

Her på HMB har vi samlet en liste over Beste aksjemeglere for handelsbeholdninger å introdusere online handel og ha unike faktorer, enten det er forskning, god kundeservice eller en høyt rangert handelsplattform, som er mest nyttige for aksjehandlere. Så la oss dykke ned nedenfor og lære mer om de beste nettmeglerne for aksjehandel.

Innholdsfortegnelse

  • 1 Beste nettmegler for handel
  • 2 Vanlige spørsmål om online meglerkontoer
  • 3 Totalt sett beste online meglervalg
  • 4 Beste lavpris-/rabattmeglere
  • 5 Beste nettmeglere for nybegynnere
  • 6 Beste nettmeglere for forskning
  • 7 Beste meglere for valg av investeringsmarked
  • 8 Beste aksjemeglere Detaljert sammenligning
  • 9 Bunnlinjen

Beste nettmegler for handel

Megler: Registreringstilbud Best for Kommisjoner Anmeldelse
$ 0 kommisjoner Totalt toppvalg $0 TD Ameritrade gjennomgang
alliere investere kampanjer $ 3500 bonus og gratis handler Lav kostnad $0 Ally Invest Review
E*Handelsbonuser $ 2500 bonus  Markedsvalg $0 E*Trade Review
Gratis handler Gratis handel $0 Robinhood Review
500 gratis handler Nybegynnere $0 Charles Schwab anmeldelse
Fidelity -logo 500 gratis handler Undersøkelser $0 Fidelity Review
$ 600 Bonus  Undersøkelser $6.95 Merrill Edge Review

 Vanlige spørsmål om online meglerkontoer

Hvordan finner jeg ut om en megler er riktig for meg?

Noen viktige kriterier å vurdere er hvor mye penger du har, hvilken type eiendeler du har tenkt å kjøpe, hvor ofte du planlegger å handle og hvor mye service du trenger. Vår oversikt nedenfor hjelper deg med å ta en forsvarlig beslutning om den beste megleren du bør vurdere, avhengig av dine individuelle investeringsbehov.

Har jeg nok penger til å begynne å investere?

Du trenger ikke mye penger for å komme i gang. Mange av meglerne nedenfor har ingen minimumskontoer. En enkel måte å bygge en diversifisert portefølje for lite penger på er å investere i børshandlede fond. ETFer er i hovedsak bitfond som handler som aksjer:

I likhet med et aksjefond inneholder ETFer en kurv med lignende eiendeler (f.eks. Aksjer i S&P 500 -indeksen eller aksjer i selskaper som opererer i teknologisektoren). Men i stedet for å måtte kvalifisere for et investeringsminimum, kan investorer kjøpe og selge individuelle aksjer i ETFer akkurat som individuelle aksjer.

Er pengene på meglerkontoer forsikret?

Fond på en meglerkonto støttes av Securities Investor Protection Corporation (SIPC) så lenge meglerfirmaet er et nåværende medlem av SIPC. Men som med alle typer forsikringer, er det alltid spesifikasjoner som gjelder under forskjellige omstendigheter. SIPC ble opprettet i henhold til Securities Investor Protection Act som et ideelt medlemskapsselskap.

De fører tilsyn med avviklingen av medlemsmeglerforhandlere som stenger når meglerforhandleren er konkurs eller har økonomiske problemer, og kundens eiendeler mangler. I en likvidasjon i henhold til lov om verdipapirinvestorer, jobber SIPC og den rettsoppnevnte tillitsmannen for å returnere kunders verdipapirer og kontanter så raskt som mulig. Innen grenser fremskynder SIPC retur av manglende kundeeiendom ved å beskytte hver kunde opptil $ 500 000 for verdipapirer og kontanter (inkludert en grense på $ 250 000 bare for kontanter). For å lære mer, vennligst besøk SIPC.org.

Finnes det forskjellige typer kontoer?

De fleste meglerfirmaer tilbyr forskjellige kontoer som: pensjonskontoer, skattepliktige kontoer og depotkontoer. Avhengig av hvilken type konto du vil åpne, kan det være tilleggsgebyrer eller gebyrer knyttet til.

De fleste meglerhus lar investorer investere i standard verdipapirer, for eksempel aksjer, obligasjoner og fond, men ikke alle meglerhus lar investorer investere i mer komplekse eller risikofylte investeringer, for eksempel penny -aksjer, utenlandsk valuta eller alternativer. Hvis du vil investere i slike verdipapirer, bør du lete etter en megler som tilbyr disse investeringene til en rimelig pris.

Hvilke papirer trenger jeg for å åpne en aksjehandelskonto?

Det vil være papirer å fullføre når du bestemmer deg for å åpne en konto, som vil inkludere en ny kontosøknad. Søknadsskjemaet krever at du oppgir informasjon om deg selv og ber deg om å ta bestemte beslutninger om kontoen din.

Meglere vil bruke denne informasjonen til flere formål, inkludert å lære om deg og dine økonomiske behov og oppfylle visse regulatoriske forpliktelser. Det er avgjørende å svare på spørsmålene i applikasjonen nøyaktig. Sørg for å lese søknaden og de medfølgende avtalene grundig og stille spørsmål om alt du ikke forstår. Nedenfor er de typiske tingene du trenger for å åpne en konto:

  • Personnummer (SSN) eller Individual Taxpayer Identification Number (ITIN)
  • Utenlandsk skatte -ID, pass eller visumnummer (hvis du ikke er statsborger eller fast bosatt i USA)
  • Arbeidsgiverens navn og adresse

Nå har vi dekket og besvart noen av de vanlige spørsmålene ovenfor. La oss gå gjennom viktige punkter nedenfor og finne ut hvilken megler som er best for dine behov.


Totalt sett beste online meglervalg


alliere investere kampanjer

Handelskommisjonen: $0 Handelskommisjonen: $0
Minste konto: $0 Minste konto: $0
Registreringsbonus: 3500 dollar kontant Registreringsbonus: Ikke tilgjengelig
Lære mer
Lære mer

Ally Invest (tidligere TradeKing) tilbyr en robust handelsplattform, gratis forskning, kartlegging, data og analyseverktøy som gjør det i tråd med noen av sine mer kjente konkurrenter. De tilbyr et stort utvalg av investeringsprodukter bygget med gjør-det-selv-investoren i tankene.

Ikke bare det, du får gode priser, sikkerhet du kan stole på og en smart, enkel nettbankopplevelse på alle enhetene dine. Med en TD Ameritrade -konto kan du få tilgang til handelsverktøy, veiledning og ressurser som kan gi deg den beste starten på pensjonisttilværelsen. Handel med TD Ameritrade gir deg tilgang til en rekke investeringsprodukter. Begge meglerhusene er de beste valgene å vurdere og vil passe til behovene til de fleste investorer.


Beste lavpris-/rabattmeglere

alliere investere kampanjer
Handelskommisjonen: $0 Handelskommisjonen: $0
Minste konto: $0 Minste konto: $0
Registreringsbonus: 3500 dollar kontant Registreringsbonus: Gratis lager
Lære mer
Lære mer

Ally Invest er blant bransjens laveste handelsavgifter uten minimum åpning av konto og ingen skjulte avgifter. De tilbyr et stort utvalg ressurser for å hjelpe investorer på alle erfaringsnivåer med å få mest mulig ut av investeringene, inkludert avanserte kartverktøy og mange kalkulatorer.

På den annen side er Robinhood en gratishandelsapp som er ideell for investorer som er villige til å gi opp en full-service online handelsplattform i bytte mot muligheten til å kjøpe et bredt utvalg av aksjer og ETF uten å betale provisjoner eller avgifter. De tilbyr sanntids markedsdata, men lite i veien for forskning eller verktøy. Så hvis du ikke har behov for kvalitetsplattformer, utdanningsressurser, forskning eller investeringsalternativer, kan Robinhood passe dine handelsbehov.


Beste nettmeglere for nybegynnere



Handelskommisjonen: $0 Handelskommisjonen: $0
Minste konto: $0 Minste konto: $1,000
Registreringsbonus: Ikke tilgjengelig Registreringsbonus: 500 gratis handler
Lære mer
Lære mer

TD Ameritrade tilbyr fantastiske plattformer, forskning, mobilapper, utdanning og kundeservicesupport. På den annen side tilbyr Charles Schwab innovative verktøy, førsteklasses innsikt, robust utdanning og dedikerte spesialister.

Begge disse meglerne har en forbedret database full av trinnvis pedagogisk materiale som bruker profesjonelt levert lyd og video. Og ingen vil belaste kontovedlikehold eller inaktivitetsavgifter, og dermed gjøre dem til gode valg for nye investorer som ønsker å komme i gang!


Beste nettmeglere for forskning


Fidelity -logo

Handelskommisjonen: $0 Handelskommisjonen: $6.95
Minste konto: $2,500 Minste konto: $0
Registreringsbonus: 500 gratis handler i 2 år Registreringsbonus: $ 600 i kontantbonus
Lære mer
Lære mer

Over er to av de beste meglerne med profesjonelle forskningsverktøy som vil hjelpe til med å analysere aksjer og markeder med data fra finansielle poster, selskapets eiendeler, økonomiske rapporter, markedsandeler etc. De gir begge gode forskningsmuligheter for dine lageranalysebehov.

Fidelity er en av de beste i bransjen og har forskning fra mer enn 20 leverandører som Recognia, Ned Davis, S&P Capital IQ og McLean Capital Management. Alternativt har Merrill Edge (Bank of America corporation) forskning fra sin egen BofA Merrill Lynch Global Research så vel som kjente leverandører som Morningstar, Lipper, S&P Capital IQ og Anerkjennelse.


Beste meglere for valg av investeringsmarked



E*Handelsbonuser
Handelskommisjonen: $0 Handelskommisjonen: $0
Minste konto: $0 Minste konto: $500
Registreringsbonus: Ikke tilgjengelig Registreringsbonus: $ 2500 kontantbonus + Gratis handler
Lære mer
Lære mer

Avhengig av målene dine og kontotypen du velger, kan du inkludere en rekke forskjellige investeringsprodukter for å hjelpe deg med å nå målene dine, diversifisere porteføljen din og redusere risiko. Med både TD Ameritrade og E*Trade, vil du kunne handle alle markeder: Aksjer, Forex, Futures, Options & Mutual Funds.

I likhet med TD Ameritrade tilbyr E*Trade nett-, stasjonære og mobile plattformer for investorer og aktive handelsmenn. For aktive handelsmenn finner vi TD Ameritrades ThinkorSwim å være mer gunstig, og dermed gjøre det til vårt totale toppvalg og i denne kategorien.


Beste aksjemeglere Detaljert sammenligning

Megleranmeldelse: Forfremmelse Kommisjoner Minste konto  Omsettelige verdipapirer
TD Ameritrade $ 0 provisjoner Aksjer og ETFer
$ 0/handel online
Alternativer
$ 0 + $ 0,65/kontrakt
$0 Aksjer
Obligasjoner
Verdipapirfond
ETFer
Alternativer
Fremtidsutsikter
Forex
Allier investere $ 3500 bonus og gratis handler Aksjer og ETFer
$ 0/handel online
Alternativer
$ 0 + $ 0,50/kontrakt
$0 Aksjer
Obligasjoner
Verdipapirfond
ETFer
Alternativer
Fremtidsutsikter
Forex
E*Handel $ 2500 bonus  Aksjer og ETFer
$ 0/handel online
Alternativer
$ 0 + $ 0,50-$ 0,65/kontrakt
$500 Lager
Alternativer
Verdipapirfond
FOREX
Fremtidsutsikter
Robin Hood Frihandel Gratis $0 Lager
ETFer
Charles Schwab 500 gratis handler Aksjer og ETFer
$ 0/handel online
Alternativer
$ 4,95 + $ 0,65/kontrakt
$1,000 Aksjer
Obligasjoner
Verdipapirfond
ETFer
Alternativer
Fremtidsutsikter
gjengivelse 500 gratis handler Aksjer og ETFer
$ 0/handel online
Alternativer
$ 0 + $ 0,65/kontrakt
$2,500 Aksjer
Obligasjoner
Verdipapirfond
ETFer
Alternativer
Forex
Merrill Edge $ 600 Bonus Aksjer og ETFer
$ 0/handel online
Alternativer
$ 0 + $ 0,75/kontrakt
$0 Aksjer
Obligasjoner
Verdipapirfond
ETFer
Alternativer

Bunnlinjen

Vi håper du finner denne artikkelen nyttig når det gjelder å hjelpe deg med å bestemme Beste aksjemeglere for handelsbeholdninger. Vi håpet at de forskjellige kategoriene som dekkes ovenfor vil hjelpe deg med å finne en passende aksjemegler for å dekke dine individuelle behov og hjelpe deg med å bygge en diversifisert portefølje.

Enten om du starter, ser på handelsalternativer og futures, søker tilgang til grundig investeringsforskning, eller om du er en kostnadsbevisst hyppig handelsmann. Hvis det er noe vi savnet, eller hvis du vil at vi skal dekke en ny kategori, kan du legge igjen en kommentar. Hvis du er ute etter andre gode tilbud, kom innom vår Meglerbonuser siden for å se vår komplette liste!

Chase tilbyr 10% tilbake

Kampanjekoder for Chase -kuponger $ 100, $ 200, $ 225, $ 300, $ 350, $ 500, $ 725, $ 1000, $ 2000 for august 2021

Huntington Bank -bonuser

Huntington Bank -kampanjer: $ 200, $ 300, $ 400, $ 750, sjekk bonuser for august 2021

HSBC Bank -kampanjer

HSBC Bank -kampanjer: $ 200, $ 240, $ 450, $ 500, $ 600, $ 2000, $ 2000 Sjekk bonuser for august 2021

Laster inn ...
Mer
BUX (getbux.com) Trading App -kampanjer: En gratis andel (opptil € 200) og gi 1 del, få 1 aksjehenvisninger

BUX (getbux.com) Trading App -kampanjer: En gratis andel (opptil € 200) og gi 1 del, få 1 aksjehenvisningerMeglerbonuser

Hva er egentlig BUX? Det er en sosial handelsapp med en morsom tilnærming til handel med aksjebaserte CFD-er. Plattformen støtter forskjellige aktivaklasser og skryter av sosiale funksjoner, for ek...

Les mer
E*TRADE Brokerage Promotions 2021: Opptil $ 4000 bonus, $ 0 provisjon

E*TRADE Brokerage Promotions 2021: Opptil $ 4000 bonus, $ 0 provisjonMeglerbonuser

Finn nytt E*TRADE -kampanjer, bonuser og tilbud for aksjer, forex, futures og aksjefond her.*Det er verdt å nevne å bruke robo-rådgivere som Bedring og Formue hvis du vil at en profesjonell skal hå...

Les mer
Motiv Impact Investing Promotion: 1 måned gratis prøveperiode

Motiv Impact Investing Promotion: 1 måned gratis prøveperiodeMeglerbonuser

Hvis du er ny i å investere og ønsker å gå inn på handlingen, så sjekk ut Motiv Impact Investing. Motif Impact Investing tilbyr et helautomatisk portefølje som tilpasser det økonomiske målet ditt t...

Les mer