Hva er Etrade og hvordan fungerer det?

click fraud protection

Hvis du er interessert i handel med verdipapirer som aksjer, fremtid og opsjoner, må du sjekke ut Etrade! Dette aksjemeglerfirmaet på nettet bruker intuitiv design for å hjelpe brukeren til å brise seg gjennom handel uten problemer. Den beste delen med dette er at alt kan gjøres uten å samhandle med en megler.

Hvis du er interessert i hva mer Etrade har å tilby, fortsett å lese nedenfor!

Innholdsfortegnelse

  • 1 Hva er Etrade?
  • 2 Hvordan virker det?
  • 3 Fordeler med Etrade
  • 4 Fordeler
  • 5 Ulemper
  • 6 Bunnlinjen

Hva er Etrade?

Etrade er et aksjemeglerfirma på nettet. Og akkurat som alle andre aksjemeglerfirmaer, tilbyr de kundene muligheten til å kjøpe og selge verdipapirer som aksje, fremtid, opsjoner, aksjefond, obligasjoner og forex.

Deres online plattform er enkel å bruke og nybegynnervennlig. Det lar brukeren spore ytelsen til hver aksje og bruke i appverktøy for å skape spådommer.

De tilbyr også en mobilapp for å gjøre alt dette når du er på farten.

ETRADEs gebyrer er på gjennomsnittssiden for onlineindustrien. Du betaler $ 9,99 for standard handelsgebyr pluss $ 0,75 per opsjonskontrakt, men $ 9,99 reduseres til $ 7,99 når du gjør mer enn 150 handler per kalenderkvartal.

Sammenlignet med andre meglerfirmaer er Etrade billigere enn mange andre alternativmeglere som Charles Schwab, TD Ameritrade og Fidelity.

Hvordan virker det?

Som andre handelsplattformer kan du finansiere kontoen din ved å foreta en elektronisk overføring fra din bank eller annen finansinstitusjon, gjør et innskudd i en ETRADE -filial, eller send en sjekk via snegl post.

Husk at Etrader krever et minimumsinnskudd på $ 500 for å åpne en konto hos dem.

Fordeler med Etrade

  1. Til å begynne med er denne plattformen Nybegynnervennlig. Hvis du er ny i aksjespillet, kan denne plattformen være et av alternativene dine. De har et lett å navigere nettsted med et flott innebygd utdanningsinvestorsenter. Du kan bestemme deg for å handle selv eller bare kontakte en megler. Alt dette gjør ETRADE til en brukervennlig online handelsplattform for selv de mest nybegynnere av investorer.
  2. Hvis du foretrekker a Hendene av handelserfaring, har Etrade deg dekket gjennom deres kapitalstyringsløsning. Dette gir deg en finansekspert for å hjelpe deg med å administrere porteføljen din. Målet deres er å skape og opprettholde en balansert portefølje som er vedvarende med dine mål, risiko og toleranse. Husk at for å motta denne praktiske administrasjonen trenger du en minimumssaldo på 25 000 dollar.
  3. Deres Verktøy gir handelsmenn all nødvendig informasjon som kreves for handel. Du vil motta sanntids streaming-tilbud, interaktive diagrammer og til og med skatteråd. Sørg for å dra nytte av alle verktøyene deres for å få den beste handelsopplevelsen.
  4. Selv om Etrade blir sett på som et aksjemeglerfirma på nettet, er mengden tjenester de tilbyr imponerende ettersom det strekker seg forbi spekteret av aksjehandel. Med Etrade vil du også kunne skaffe deg banktjenester som sjekk- og sparekontoer og til og med IRA -kontoer. På toppen av det hele kan du til og med få boliglån fra Etrade.
  5. Heldigvis tar Etrade Sikkerhet veldig seriøst. Alle ønsker å sove vel vitende om at deres økonomiske informasjon er sikker. ETRADE har et sikkerhetsbevisst rykte med ETRADEs Symantec Virtual Digital Security Token, hvor du kan motta en enhet i nøkkelringstørrelse som genererer en 6-sifret ny personlig tilgangskode hver 60 sekunder.

Fordeler

  • ETRADEs nettsted er enkelt å bruke, og forskning, investeringer og et handelsverktøy er ideelt for nybegynnere som plasserer grunnleggende handler og erfarne handelsmenn som jobber med komplekse bestillinger.
  • Tilbyr et rimelig minimumsinnskudd på $ 500 som åpner plattformen for investorer i alle størrelser og erfaringsnivåer.
  • Du kan operere som investor ved hjelp av finansiell konsulentbistand, eller få porteføljen din administrert profesjonelt.

Ulemper

  • Dyrere handelsgebyr enn de fleste nettmeglere.
  • Høye provisjoner for sjeldne handelsmenn.
  • Aktiv handelsorientert med kanskje bare noen få som får fordelene med lavere avgifter.

Bunnlinjen

Hvis du er ny i handel eller bare leter etter en ny plattform å handle på, Etrade er definitivt verdt å vurdere. Dra nytte av verktøyene de tilbyr til alle sine kunder, og hvis du har råd til det, bruk deres Capital Management Solution der eksperter går inn for å hjelpe deg på veien.

Bare husk at de krever et minimumsinnskudd på $ 500 for å åpne en meglerkonto hos dem. Hvis du liker å lese innlegg som dette, må du sjekke ut mer HMB! Du kan også sjekke innleggene våre på Etrade kampanjerog vår sammensatte liste over Beste meglerbonuser!

Mer
Yieldstreet -kampanjer: $ 50, $ 200, $ 250, $ 500 meglerhus, henvisningsbonuser

Yieldstreet -kampanjer: $ 50, $ 200, $ 250, $ 500 meglerhus, henvisningsbonuserMeglerbonuser

Finne Yieldstreet Brokerage Kampanjer og bonuser for alle dine investeringsbehov her.Yieldstreet tilbyr for øyeblikket bonuser som spenner fra tilbud fra $ 50, $ 200, $ 250, $ 500 når du åpner en i...

Les mer
Fidelity -kampanjer: $ 100 meglerhus, IRA, Cash Management Bonus

Fidelity -kampanjer: $ 100 meglerhus, IRA, Cash Management BonusMeglerbonuser

Finn nytt Fidelity -kampanjer, bonuser og tilbud for handel med aksjer, ETFer, obligasjoner, opsjoner og aksjefond her.Kvalifisert for opptil en bonus på 500 gratis handler med Fidelitys nyeste kam...

Les mer
SpeedTraders -kampanjer: $ 100 Bonus i gratis handler

SpeedTraders -kampanjer: $ 100 Bonus i gratis handlerMeglerbonuser

Finn nytt SpeedTraders kampanjer, bonuser og tilbud for handel med aksjer, ETFer, obligasjoner, opsjoner og aksjefond her.Kvalifisert for en $ 100 bonus i gratis handler med SpeedTraders nyeste kam...

Les mer