Aventa Credit Union CD-priser: 3,04% APY 18-måneders CD (CO)

click fraud protection

CD -priser for Aventa Credit UnionFinn det siste Aventa Credit Union CD -priser, tilbud og kampanjer her.

For tiden tilbyr Aventa Credit Union en sjenerøs 3,04% APY 18 måneders CD -rente som du kan dra fordel av.

Innholdsfortegnelse

  • 1 Om Aventa Credit Union
  • 2 CD -priser for Aventa Credit Union
  • 3 Aventa Credit Union CD -funksjoner
  • 4 Bunnlinjen

Om Aventa Credit Union

Aventa Credit Union er en medlemseid ideell finansinstitusjon. Aventa ble etablert i 1957 og ble kartlagt som Colorado Springs Public Utilities Credit Union for å betjene de ansatte i Colorado Springs Utilities.

Valgbarhet: Hvis du bor eller jobber i Alamosa County, Chaffee County, Custer County, El Paso County, Fremont County, Huerfano County, Pueblo County, Saguache County og Teller County, så er du kvalifisert til bli med. Nærstående slektninger og familiemedlemmer til et eksisterende Aventa -medlem er også kvalifisert for å bli med. Sørg for å besøke deres medlemsside for flere måter også bli med i denne kredittforeningen.

De tilbyr et stort utvalg produkter, inkludert CD -alternativer for alle dine spesifikke økonomiske behov. Fra sjekk- og sparekonto til lån og CDer, du vil garantert finne en som fungerer for deg.

Dette er ideelt for kontoer som innskuddssertifikat, som krever svært lite vedlikehold. Prisene er verdt en titt, men sammenlign dem alltid med landets beste ved å bruke våre guider: CD -priser | Sparepriser.

*Selv om Aventa Credit Union har konkurransedyktige priser med lanseringen, anbefaler jeg å ta en titt på Oppdag bankkampanjer her for å finne andre gode tilbud.

CD -priser for Aventa Credit Union

CDer er et sertifikat utstedt av en bank til en person som setter inn penger i en bestemt tid. Vanligvis, jo lengre en periode, jo høyere APY -rate du gjør.

Med så lite som $ 500 kan du investere i en Aventa Credit Union CD -konto for å maksimere inntjeningen. Sammenlign tilbudet deres nå for å finne de løsningene som passer best for sparemålene dine. I tillegg, hvis du er interessert i å gjøre en høyere rente enn en tradisjonell sparekonto, må du sjekke ut CD -rente nedenfor.

  • Minimum innskudd: $500
  • Maksimalt innskudd: Ingen oppført
  • Straff for tidlig uttak: Det er en straff for tidlig uttak.
CD -priser hos Aventa Credit Union

(NCUA forsikret)

Begrep APY -rate Minimum innskudd
 3 måneder 0.90%  $500
 6 måneder 1.66%  $500
12 måneder 2.27%  $500
18 måneder* 3.04%  $500
24 måneder 2.63% $500
36 Måned 2.68% $500
48 måneder 2.78% $500
60 måneder 2.89%  $500

*18 måneders spesialstigningssertifikat

Aventa Credit Union CD -funksjoner

  • Lavt krav til minstebalanse
  • Konkurransedyktige priser på alle CD -vilkår
  • Forsikret av NCUA opptil $ 250 000

Bunnlinjen

Hvis du er interessert i en kortsiktig eller langsiktig CD, trenger du ikke lete lenger, ettersom Aventa Credit Union tilbyr deg standard og spesielle CD-rater som går opp til 3,04% APY på 18 måneders sikt. Alt du trenger å gjøre er å velge CD -sikt og se pengene dine vokse!

Dette er en flott mulighet til å investere i en høyrentet CD fra Aventa Credit Union. Imidlertid vil du kanskje sammenligne dem med våre beste CD -priser:

  • Beste 6-måneders CD-priser
  • Beste 9-måneders CD-priser
  • Beste 12-måneders CD-priser
  • Beste 18-måneders CD-priser
  • Beste 24-måneders CD-priser
  • Beste CD-priser på 36 måneder
  • Beste 48-måneders CD-priser
  • Beste CD-priser på 60 måneder

Du kan til og med finne at du tjener mer enn en vanlig sparekonto. Sørg for å søke så snart du kan for å starte din nye kontoopplevelse. Sjekk innom ofte for de siste CD -prisene på Aventa Credit Union!

Ansvarsfraskrivelse: Priser / APY -vilkårene ovenfor er gjeldende fra datoen som er angitt. Disse tilbudene er fra banker, kredittforeninger og sparsommelige. Bank-, sparsommelighet- og kredittforeningsinnskudd er forsikret av FDIC eller NCUA. Kontakt banken for vilkårene som kan gjelde for deg. Priser kan endres uten varsel og kan ikke være de samme på alle filialer.

Mer
Radius Bank CD -kontokampanje: 0,85% til 2,20% APY CD -priser økte (landsdekkende)

Radius Bank CD -kontokampanje: 0,85% til 2,20% APY CD -priser økte (landsdekkende)Cd Priser

Tilgjengelig for innbyggere i hele landet, Radius Bank har et bredt spekter av produkter som dekker dine individuelle behov. Alt fra sjekk, besparelser, CDer og lån. De tilbyr for tiden standard CD...

Les mer
Empower Federal Credit Union CD-priser: 2,40% APY 18-måneders CD (NY)

Empower Federal Credit Union CD-priser: 2,40% APY 18-måneders CD (NY)Cd Priser

Finn det siste Gi CD -priser, tilbud og kampanjer fra Federal Credit Union her.Akkurat nå tilbyr Empower Federal Credit Union en sjenerøs 2,40% APY på 18-måneders CD.Innholdsfortegnelse1 Om Empower...

Les mer
Gjennomgang av CD -kontoen for 1st Colonial Community Bank: 0,25% til 2,00% APY CD -priser (NJ)

Gjennomgang av CD -kontoen for 1st Colonial Community Bank: 0,25% til 2,00% APY CD -priser (NJ)Cd Priser

For de av dere som er interessert i å gjøre en høyere APY -rate, er 1. Colonial Community Banktilbyr CDer med opptil 2,00% APY CD -priser. Med hovedkontor i Collingswood, New Jersey, dekker 1st Col...

Les mer