Oppdag 5% Cashback Bonusregistrering 2013 Quarter II

click fraud protection

Oppdag 5% bonusBare en vennlig påminnelse, Oppdag kortholderne kan registrere deg akkurat nå for å få 5% Cashback Bonus på opptil $ 1500 i kjøp på Oppussingsbutikker fra april til juni 2013. Oppussingsbutikker kan være hvilken som helst butikk for husholdningsartikler, tømmer/bygningsmaterialer, maling-/tapetbutikker, jernvarebutikker og forsyningssentre for plen og hage. E.G. Lowe’s eller Home Depot. Det er viktig å registrere kortet ditt online eller ved å ringe dem for å delta i den kvartalsvise kampanjen.

Hustlers tips: The Discover It Card tilbyr nå 18 måneder 0% APR på saldooverføringer sammen med ingen årsavgift, ingen overgrenseavgift og ingen utenlandsk transaksjonsgebyr. Betal null forsinkelsesgebyr på den første forsinkede betalingen, og de vil ikke øke apr for å betale for sent.

Vilkår og betingelser for Discover: 5% Cash Back:

Registrer deg for å tjene 5% Cashback Bonus på kjøp som gjøres i hjemmeforbedringsbutikker 4/1/13 (eller datoen du registrerer deg, avhengig av hva som er senere) til og med 30/6/13, med et tak på 1500 dollar i kjøp. Oppussingsbutikker er definert som butikker med hjemmemateriell, tømmer/bygningsmaterialer, maling/tapetbutikker, jernvareforretninger og plen- og hageforsyningssentre. Disse kjøpene må legges inn på kontoen din innen 30.6.13 og teller ikke med for å bestemme om du er kvalifisert til å tjene 1%. Kjøp gjort på lagerklubber, grossistdistributører og lavprisbutikker er ikke kvalifisert. Kjøp som er gjort med Near Field Communication (NFC), virtuelle lommebøker eller lignende teknologi, er kanskje ikke kvalifisert. Hvis et kjøp er kodet for en annen kategori enn nevnt ovenfor, vil det ikke kvalifisere. Belønninger legges til Cashback Bonus -kontoen din innen to faktureringsperioder. Se vilkårene og betingelsene for Cashback Bonus Program for ytterligere detaljer.

Registrer din Discover It Card i dag for å nyte 5% Cash Back -bonusen på boligforbedringskjøp som er gode frem til 30. juni 2013. Sjekk alt 5% Cash Back -registrering for alle store utstedere som Chase, Citi, etc.

Oppdag 5% påmelding

Dagens varme tilbud: Motivinvestering tilbyr $ 150 bonus når du setter inn $ 2000 og foretar 5 handler på din nye konto. Det er ingen administrasjonsgebyrer og ingen aktivitetskrav. Bare betal det faste transaksjonsgebyret når du handler et motiv.

Mer
American Express Cobalt Card Opptil 30 000 bonuspoeng (Canada)

American Express Cobalt Card Opptil 30 000 bonuspoeng (Canada)Kredittkort

Hvis du liker å reise og er bosatt i Canada, vil du dra fordel av denne kredittkortkampanjen. American Express Cobalt Card er et kort du vil ha i lommeboken, spesielt hvis du reiser ofte.Å tjene op...

Les mer
Discover It Second Quarter 5% Cash Back Kategorier 2021

Discover It Second Quarter 5% Cash Back Kategorier 2021Kredittkort

For de med en Oppdag It® Kredittkort, den nye 5% cash back bonus kategorier er nettopp kunngjort for andre kvartal 2021.Hvis du ikke har gjort det, du kan nå aktivere andre kvartal med tilbakebetal...

Les mer
Fairwinds Business Cash Visa Opp til $ 2000 bonus kontantbelønninger

Fairwinds Business Cash Visa Opp til $ 2000 bonus kontantbelønningerKredittkort

Med Fairwinds Business Cash Visa kredittkort, Du kan begynne å få tilgang til kontantbelønninger, sammen med spesielle fordeler og bonuser som bedriftseier! Ikke bare det, du kan tjene opptil $ 200...

Les mer