Beste tilbud for eiendom Robo-rådgivere og eiendomsinvesteringstjenester

click fraud protection

Finn beste eiendomsinvesteringskampanjer og tilbud fra automatiserte (robo-rådgiver) tjenester og andre eiendomsinvesteringstjenester her. Du kan diversifisere investeringsporteføljen din med næringseiendom og bolig.

I tillegg kan du sjekke ut vår aksjemegler kampanjeside og vår robo-advisor kampanjeside.


Innholdsfortegnelse

  • 1 Fundrise
    • 1.1 Fundrise -kampanjer: $ 0 rådgivende gebyrer i 3 måneder
  • 2 CrowdStreet
    • 2.1 Henvisningstilbud på 200 dollar
  • 3 DiversyFund
  • 4 Første etasje
    • 4.1 Groundfloor $ 10 investor registreringsbonus
  • 5 EquityMultiple
  • 6 Streitwise
  • 7 Opprinnelsesinvesteringer
  • 8 FarmTogether
  • 9 Landa
    • 9.1 Landa $ 10 registreringsbonus
  • 10 HappyNest
  • 11 Bunnlinjen

Fundrise

Med Fundrise, kan du investere i en rimelig, diversifisert portefølje av eiendommer i institusjonell kvalitet. De kombinerer toppmoderne teknologi med intern ekspertise for å redusere gebyrer og maksimere ditt langsiktige avkastningspotensial.

Diversifiser utenfor de offentlige markedene med privat eiendom. Dette reduserer risikoen og forbedrer stabiliteten.

Begynn å investere med $ 500+

(Lær mer på Fundrise)

Fundrise -kampanjer: $ 0 rådgivende gebyrer i 3 måneder

Nye kunder er gyldige i en begrenset periode og kan få $ 0 rådgivende gebyrer for 3 måneder per henvisning. Bare logg deg på kontoen din, og du vil kunne se dette alternativet på sidefeltet eller menyene.

Nåværende og fremtidige brukere er mer enn velkomne til å legge ut henvisningsinformasjonen din i kommentarfeltet nedenfor. Bruk gjerne hverandres lenker for å dele gleden!

Les hele innlegget vårt på Fundrise.


CrowdStreet

Med CrowdStreet, få den kommersielle eiendomskanten. Gå utover aksjer og obligasjoner.

Tjen avkastning på to måter: løpende kontantfordelinger og/eller andel av eiendommens endelige salgspris. Utvid porteføljen din og bruk eiendom for å sikre deg mot inflasjon og diversifisere deg bort fra aksjer og obligasjoner. Du trenger ikke å administrere eiendommen aktivt. Du er en passiv investor, ikke utleier.

Registrer deg på CrowdStreet

Henvisningstilbud på 200 dollar

Henvisningstilbud på 200 dollar

For tiden, CrowdStreet har en kampanje hvor du kan få en Henvisningstilbud på 200 dollar hver gang de gjør sin første investering. Den søte delen med dette er at det er ingen grense for hvor mange henvisninger du får!

Dessverre er det ingen påmeldingstilbud akkurat nå. Du kan imidlertid fortsatt dra nytte av denne kampanjen ved ganske enkelt å registrere deg for din egen konto og introdusere denne plattformen for venner og familie.

Se henvisningsprogrammets side her.

Når du har åpnet en CrowdStreet -konto, er du velkommen til å legge ut informasjonen din i kommentarfeltet nedenfor for henvisningsformål.

Les hele anmeldelsen vår på CrowdStreet.


DiversyFund

DiversyFund tilbyr to investeringsmuligheter: DiversyFund Growth REIT og Diversyfund Series A Round. Av årsaker som vil bli tydelig nedenfor, vil hoveddelen av denne artikkelen fokusere på DiversfyFund Growth REIT.

Enkelt investerer DiversyFund i bygårder som igjen fungerer som investeringspartnere. Dette resulterer i ingen investeringsgebyrer, og fondet tjener ikke penger med mindre du gjør det.

Lær mer på DiversyFund

(Besøk DiversyFund for mer informasjon)

Les hele anmeldelsen vår på DiversyFund.


Første etasje

Groundfloor er en eiendomsmarkedsplass som vil gi kundene tilgang til kortsiktig finansiering hvis de har tenkt å kjøpe eller renovere eiendom. I tillegg kan investorer deretter kjøpe aksjer i renoveringslånene for å tjene høy avkastning med liten risiko.

Registrer deg på Groundfloor

(Besøk Groundfloor for mer informasjon)

Groundfloor $ 10 investor registreringsbonus

Groundfloor er gyldig i en begrenset periode $ 10 investor registreringsbonus når du registrerer deg for en konto og investerer i ditt første Groundfloor -prosjekt. Vær oppmerksom på at du må være en ny kunde for å ha tilgang til denne bonusen og at du må investere i et prosjekt. Du må også finansiere din nye konto med minst $ 10.

Les hele anmeldelsen vår på Groundfloor.


EquityMultiple

EquityMultiple er et online crowdfunding -selskap for eiendommer som lar medlemmer investere i profesjonelt forvaltet næringseiendom med egenkapital, foretrukket egenkapital og syndikert gjeld investeringer.

Det lar deg også låne penger til "sponsorer" - andre investorer som ønsker å låne penger - for å kjøpe eiendom. Når nok investorer støtter en avtale, vil sponsoren motta lånet sitt og kjøpe eiendommen. Når sponsoren foretar betalinger på lånet sitt, vil investorene motta avkastningen.

Lær mer på EquityMultiple

(Klikk her for å lære mer på EquityMultiple)

Les hele anmeldelsen vår på EquityMultiple.


Streitwise

For ikke å forveksle med et crowdfunding-selskap eller markedsplass, tilbyr Streitwise kundene en ikke-handlet, privat eiendomsinvesteringsforening (REIT). REIT eier allerede flere leide næringseiendommer. Når du velger å investere i en REIT som Streitwise, tjener du penger på to måter: gjennom utbytte fra investeringer (leiebetalinger) og eventuell verdistigning i den underliggende verdien av selve næringseiendommen (når en eiendom er solgt).

Lære mer på Streitwise

(Klikk her for å lære mer om plattformen)

Les hele anmeldelsen vår på Streitwise.


Opprinnelsesinvesteringer

Med Opprinnelsesinvesteringer, kan individuelle investorer komme inn på samme type high-end-avtaler som tidligere bare var tilgjengelige for de super-velstående, pensjonskasser og store institusjoner. Origin gir muligheten til å investere i flere fond som er spredt over flere eiendommer.

Selskapet ble grunnlagt i 2007. Origin Investments eier og driver næringseiendommer. Origin's mål er å skaffe inntektsgenererende eiendom, for deretter å tvinge frem verdsettelse av eiendom med kapitalforbedringer og renoveringer. Selskapet fokuserer på flerfamilie- og kontoreiendommer som spenner fra $ 25 millioner til $ 75 millioner, et segment av aktivaklassen som ofte blir oversett av pensjonskasser og store institusjoner.

Lær mer om opprinnelsesinvesteringer

(Besøk lenken for å se hele produkt-/porteføljebeskrivelsen)

Les hele vår anmeldelse av Origin Investments.


FarmTogether

Med FarmTogetherfår du tilgang til investeringer i jordbruksland.

FarmTogether gjør det enkelt for akkrediterte investorer å få eksponering mot jordbruksland som en aktivaklasse. Plattformen har en anstendig forventet avkastning og relativt lave gebyrer som gjør dem til et overbevisende valg hvis du ønsker å diversifisere porteføljen din utenfor aksjer og obligasjoner.
Les hele anmeldelsen vår på FarmTogether.


Landa

Med Landa, får du en app for eiendomsinvestering som gjør investering i eiendom tilgjengelig for den gjennomsnittlige Joe ved å la medlemmer kjøpe og selge aksjer i utleie eiendom. Du kan investere med så lite som $ 5 og så raskt som bare noen få minutter.

Landa $ 10 registreringsbonus

Landa tilbyr for øyeblikket en bonus på $ 10! Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen og opprette en konto ved hjelp av en henvisningskobling. Vi har for øyeblikket ikke en henvisningskobling, så leserne våre er velkomne til å legge det inn i kommentarfeltet nedenfor!

Last ned Landa nå

Les hele anmeldelsen vår på Landa.


HappyNest

HappyNest er den første eiendomsinvesteringsplattformen som kobler brukere til sine investeringer gjennom en morsom og brukervennlig mobilapp.

De gir muligheten til å investere med et meget lavt minimum på bare $ 10, noe som gjør det til en av de laveste kostnadene for eiendomsinvestering. Kunder kan kjøpe og selge aksjer gjennom appen akkurat slik. Alt du trenger er en smarttelefon for å prøve den!

Registrer deg på HappyNest

(Besøk lenken ovenfor for å registrere deg for HappyNest)

Les hele anmeldelsen vår på HappyNest.

Bunnlinjen

Hvis du vurderer en inngang til en verden av næringseiendom, ta en titt på Streitwise. Selskapet er åpen om hvordan de jobber. Dette bidrar til å bygge en følelse av tillit mellom deg, klienten og selskapet.

For flere måter å spare penger, ta en titt på vår komplette liste over forskjellige måter å Spare penger i dag! Bla gjennom våre tilgjengelige Rabatterte gavekort og spare enda mer penger med Beste shopping tilbake -portaler! Hvis du er interessert i å sjekke Streitwises konkurranse, ta en titt på plattformer som Fundrise, DiversyFund og CrowdStreet, som har forskjellige investeringsalternativer, minimums- og gebyrstrukturer.

Lære mer på Streitwise

(Klikk her for å lære mer om plattformen)

Chase tilbyr 10% tilbake

Kampanjekoder for Chase -kuponger $ 100, $ 200, $ 225, $ 300, $ 350, $ 500, $ 725, $ 1000, $ 2000 for august 2021

Huntington Bank -bonuser

Huntington Bank -kampanjer: $ 200, $ 300, $ 400, $ 750, sjekk bonuser for august 2021

HSBC Bank -kampanjer

HSBC Bank -kampanjer: $ 200, $ 240, $ 450, $ 500, $ 600, $ 2000, sjekk bonuser for august 2021

Laster inn ...
Mer
M1 Finance-kampanjer: Opptil $ 4000 bonus, 1% APY M1 Plus-utgiftskontroll, $ 10- $ 30 påmeldings-/henvisningsbonuser

M1 Finance-kampanjer: Opptil $ 4000 bonus, 1% APY M1 Plus-utgiftskontroll, $ 10- $ 30 påmeldings-/henvisningsbonuserAutomatisk InvesteringInvesteringer

Finn det siste M1 Finance -kampanjer, Rabattkoder, bonuser, og besparelser her!Synes du det er vanskelig å investere eller bare skremmende? Sjekk M1 Finance, en plattform som gjør det mulig å inves...

Les mer
Rikdomskampanjer: $ 10.000 administrert gratis

Rikdomskampanjer: $ 10.000 administrert gratisInvesteringer

Formue enkelt er et nyere navn i USA for automatisert investeringsrådgivning. Det er imidlertid ingen nybegynner når det gjelder investering. Etablert i Canada, de er de største robo-rådgivning sel...

Les mer
The Motley Fool Promotions: Stock Advisor, Rule Breakers, Rule Your Pensionering, etc.

The Motley Fool Promotions: Stock Advisor, Rule Breakers, Rule Your Pensionering, etc.Investeringer

Finn de siste The Motley Fool -kampanjene, tilbudene og abonnementene her.Hvis du aldri har hørt om The Motley Fool, det er et finansielt serviceselskap som hjelper og gir råd til sine medlemmer om...

Les mer