Første MidAmerica Credit Union -kampanjer: $ 20 Referral Bonus (IL, MO)

click fraud protection
Valgbarhet: Medlemskap i 1st MidAmerica Credit Union er åpent for personer som bor eller jobber i Illinois fylker i Bond, Brown, Calhoun, Cass, Christian, Clinton, DeWitt, Effingham, Fayette, Greene, Jefferson, Jersey, Logan, Macon, Macoupin, Madison, Marion, Menard, Morgan, Monroe, Montgomery, Moultrie, Piatt, Pike, Randolph, St. Clair, Sangamon, Scott eller Shelby, Washington, eller i Jackson County, Missouri. Ansatte ved Olin Corporation, Alton Memorial Hospital og mer enn 90 andre utvalgte arbeidsgivergrupper kvalifiserer også for medlemskap. Se her for fullstendig medlemsinformasjon.

Jeg ville ikke stole på første MidAmerica til å gjøre noe riktig. Jeg ble belastet 1400,00 for forsikring på bilen min som dekket en tid som allerede var historie. For bare i 3 måneder, og denne forsikringen dekker ikke eiendom og kroppsskade. Jeg er enke. Jeg er ikke ved god helse, men jeg gjør det riktige. Jeg flyttet til KY med søsteren min i september. Samtidig utløp debetkortet mitt fra en annen bank, og bilforsikringen min brukte det utløpte kortet til å trekke betalinger automatisk. Jeg visste ikke at dette hadde skjedd fordi jeg flyttet til Kentucky samme måned. Da jeg prøvde å rette opp, fortalte de meg at jeg ikke lenger kunne få dekning fra dem fordi jeg flyttet til KY. Jeg var mye mer bekymret for å få medisinsk informasjon overført. Diabetes kan være liv eller død uten insulin. Jeg skjønte ærlig talt ikke konsekvensene. I begynnelsen av oktober fant jeg ut at forsikringen var astronomisk fordi den hadde gått bort på bilen min. Herlig! Folk som knapt har råd til forsikring, får straffen for å betale mer hvis de ikke har råd til det i utgangspunktet. Jeg lever på fast inntekt. Det overrasket meg, og jeg var uforberedt på de høye prisene. Jeg skjønte heller ikke at jeg ikke bare måtte betale en arm og et bein for forsikring da jeg fikk det - men den første MidAmerica hadde all intensjon om å belaste meg for månedene jeg ikke hadde dekning. Opprinnelig belastet de meg 3603. Jeg klarte ikke å huske de små skriftene på kontrakten om billån.


Jeg ble undersøkt da jeg fikk fornyet forsikringen min. Det er dokumentert. MidAmerica refunderte 3 måneder. Hvor sjenerøst. Det er ingen lov som sier at en bileier må gå tilbake og tilbakeføre forsikring for en bil som ikke er forsikret. Loven sier bare at bilene må være forsikret. Hvis bilen ikke er forsikret, vurderes en bot til eieren - og mens en del av å betale boten er også å få forsikring, er det INGEN KRAV for å oppdatere forsikringen for å dekke de uforsikrede periode.
MidAmerica overbelastet meg i en periode med historie, og det er ingen lov som sier at de må gjøre det.
Jeg så opp definisjonen av åger. Selv om dette ikke er akkurat den samme situasjonen der det er ulovlig handling eller praksis med å låne ut penger til urimelig høye renter interesse, det som skjedde her var at MidAmerica brukte en urimelig høy forsikringsrate for å legge til min allerede høye rente låne. Jeg vet at moral og etikk er på min side. Jeg sjekket forrang på dette. Boliglånegivere gjorde det samme mot eiere tidligere. Da eierne ikke klarte å produsere forsikring, tok bankene et så fryktelig beløp - at det endte i retten og domstolene avgjorde eiernes fordel. Eierne fikk tilbake overskuddet som ble belastet dem. Domstolene avgjorde: "låneleverandøren kan ikke belaste mer enn det som er nødvendig for å forsikre huset." Ingen kommer til å tro at 1400,00 for 3 måneders forsikring er nødvendig. Min kjørerekord alene berettiger et lavere beløp.
Det er noe uklart for meg om hvorfor en kredittforening med vilje ville gå og hente den dyreste forsikringen for å bruke mot sine medlemmer. I hvert fall til jeg så på renten min. Da ble alt veldig klart. Jeg forstår virkelig ikke amortisering og renter økes daglig. Det jeg vet er at 10+% er ganske høyt for et autolån. Legg til den overbelastede forsikringsprisen... Jeg erkjenner at min uvitenhet om forsikring på bilen min ikke er noen unnskyldning for perioden jeg gikk uten forsikring, og at jeg heller ikke har penger. Jeg er et medlem som har betalt 2 år i tide, og eventuelle kredittproblemer på fil skyldes et dødsfall i familien, ikke uansvarlige utgifter og kredittkort.

Hvis de skal belaste 1400,00 for hver 3. måned med forsikringsdekning, tror jeg at den typen penger bør stå tydelig på forhånd - ingen overraskelsesfester.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjennom nettstedet. Av disse lagres informasjonskapslene som er kategorisert som nødvendige i nettleseren din, ettersom de er avgjørende for at grunnleggende funksjoner på nettstedet skal fungere. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler som hjelper oss å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Disse informasjonskapslene lagres i nettleseren din bare med ditt samtykke. Du har også muligheten til å velge bort disse informasjonskapslene. Men å velge bort noen av disse informasjonskapslene kan påvirke din nettleseropplevelse.

Nødvendige informasjonskapsler er helt avgjørende for at nettstedet skal fungere skikkelig. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner på nettstedet. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Eventuelle informasjonskapsler som kanskje ikke er spesielt nødvendige for at nettstedet skal fungere og brukes spesielt til samle brukerens personlige data via analyser, annonser, annet innebygd innhold betegnes som ikke-nødvendige informasjonskapsler. Det er obligatorisk å skaffe brukerens samtykke før du kjører disse informasjonskapslene på nettstedet ditt.

Signal Financial Federal Credit Union Checking Promotion: $ 150 Bonus (landsdekkende)

Signal Financial Federal Credit Union Checking Promotion: $ 150 Bonus (landsdekkende)Bankkampanjer

Tilgjengelig på landsbasis, Signal Financial Federal Credit Union tilbyr deg en sjanse til å tjene en $ 150 bonus når du åpner en ny bankkonto som er gyldig til 31. desember 2016. For å være kvalif...

Les mer
Purdue Federal Credit Union $ 150 Kontrollbonus (IN)

Purdue Federal Credit Union $ 150 Kontrollbonus (IN)Bankkampanjer

Ta en titt på vår oppdaterte liste over Purdue Federal Credit Union kampanjer, bonuser og tilbud her!For tiden tilbyr de en $ 150 bonus når du åpner en sjekkekonto og oppfyller alle kravene.Innhol...

Les mer
STJ Federal Credit Union Henvisningskampanje: $ 50 Bonus (OH)

STJ Federal Credit Union Henvisningskampanje: $ 50 Bonus (OH)Bankkampanjer

STJ Federal Credit Union tilbyr innbyggerne i Ohio a $ 50 bonus når du henviser en venn til å åpne en aksjesparekonto og oppfylle kravene nedenfor. Vennen din vil også tjene en bonus på $ 50 når ha...

Les mer