Block Home Renovation Kampanjer: $1000 prosjektrabatt og opptil $1200 per henvisning (CA, NJ, NY)

click fraud protection

Her finner du alt det siste Block Home Renovation Kampanjer, besparelser, avtaler og mer for å hjelpe deg med å spare penger på fremtidige boligoppussinger. Se flere henvisningskampanjer her.

Selv om boligoppussing kan virke spennende, er ikke prosessen i realiteten så rask og enkel som de fleste kanskje tror. Prosjekter har en tendens til å ta ganske lang tid å fullføre og går ikke alltid som planlagt. Det er her Block kommer inn.

Block tar hjem oppussing inn i den moderne verden med all deres all-inclusive, online plattform som forvandler hele opplevelsen, gjør den gjennomsiktig og sømløs. Gjennom nettsiden deres kan du kjøpe fleksible oppussingspakker som kommer med profesjonelt design, tillatelse, kvalitetsmaterialer og ekspertarbeid. Fortsett å lese for å lære mer om Block.


Innholdsfortegnelse

  • 1 Gjeldende blokkkampanjer
    • 1.1 1000 USD prosjektrabatt
    • 1.2 Opptil $1 200 kontantbonus per blokkhenvisning
  • 2 Hvordan blokk fungerer
  • 3 Bunnlinjen

Gjeldende blokkkampanjer


1000 USD prosjektrabatt

Gyldig til og med 31. desember 2021 tilbyr Block en kampanje der kunder kan få en

1000 USD prosjektrabatt når de registrerer seg ved hjelp av en henvisningslenke. Alt du trenger å gjøre er å sette inn et depositum for ditt oppussingsprosjekt. Du kan også se et tilbud på et gavekort på $200 for å foreta et forslag. Du må sende inn innskuddet innen fristen som er oppgitt for å kvalifisere deg. (se fristen og gjeldende henvisningsvilkår her).

Dette tilbudet gjelder kun for nye forslag og kan ikke kombineres med andre kampanjer.

Foreløpig har vi ingen henvisningslenke, så leserne våre kan gjerne legge ut sine i kommentarfeltet nedenfor.

Lær mer på Block

(Klikk på knappen ovenfor for å registrere deg for en konto)


Opptil $1 200 kontantbonus per blokkhenvisning

Verv en venn ved å dele din unike kampanjekode, og du vil motta en $200 gavekortbonus når de har fullført en utlysning. Hvis de bestemmer seg for å gå videre med prosjektet, vil Block gi hver av dere en $1000 kontantbonus.

Du trenger ikke være en tidligere blokkkunde for å delta. Bare naviger til Blokker henvisningsside, skriv inn e-postadressen din og klikk på "START DELING"-knappen.


Hvordan blokk fungerer

Med Block blir boligoppussing enkelt, fra design helt til sluttresultatet. Du vil få nøyaktig pre-konstruksjon, design og tegninger i arkitektgrad, materialinnhenting og en godkjent totalentreprenør som er klar til å bygge ditt drømmebad eller kjøkken.

Ved å standardisere design, materialer og konstruksjon, reduserer Block uforutsigbarhet og holder kostnadene i overensstemmelse med deres estimater. I gjennomsnitt tar en blokkoppussing kortere tid enn landsgjennomsnittet og blir fullført i tide, innenfor budsjett og med mye mindre problemer. Slik fungerer det:

Planlegg med presisjon

For å starte det hele, velg en pakke som vil være tilpasset akkurat ditt prosjekt. Deretter er det bare å fylle ut spørreskjemaet med 15 elementer om hjemmet ditt og sende inn et bilde av stedet. På mindre enn 24 timer vil Block sende deg et detaljert, altomfattende prosjektforslag og tilbud, med tydelige priser og en realistisk tidslinje.

Når det kommer til oppussingsprosjekter, trenger du en planlegger som er dedikert til å hjelpe deg med å sette opp og lære deg alt du trenger å vite. Blocks tillatelses- og godkjenningsteam vil til og med veilede deg gjennom godkjennings- og tillatelsesprosessen. Du trenger ikke gjøre noe av det alene.

Design med selvtillit

Blocks team av designere vil hjelpe deg med å organisere dine mål og budsjett, og de vil hjelpe deg med å velge materialer, inventar og stiler som passer både dine behov og din smak. Bruk det hendige Visual Planner-verktøyet for å hjelpe deg med å se hvordan ulike materialer ser ut sammen.

Når du har fått et design på plass, vil Block følge opp med tekniske tegninger, 3D-gjengivelser og byggeplaner.

Betal med opsjoner

Hvis du ikke har råd til å betale for alt på forhånd, er det andre alternativer å velge mellom, for eksempel finansiering. Block tilbyr transparente, fleksible planer med fast rente, lave månedlige priser og ingen årlige avgifter.

Bygg med de beste

Block har høye forventninger når det kommer til deres entreprenører. På denne måten vet du at du bare får det beste når det gjelder oppussing av hjemmet. Hver utbygger i nettverket er fullt lisensiert, forsikret og bevist å gi gode resultater. Bare 7 % av deres entreprenørsøkere blir akseptert.

Blokkkontraktører er utstyrt med et sett med digitale verktøy for å gjøre det enkelt å spore fremgang, sende deg oppdateringer og administrere arbeidsflytene deres. Og før et prosjekt signeres, må det oppfylle Blocks kvalitetssikringskriterier. Teamet vil gå over den nye plassen din for å sikre at den er fri for uregelmessigheter og flekker.

Administrer med letthet

Block-plattformen lar deg administrere oppussingen din fra hvor som helst. Den har et dashbord der du kan se gjennom designene dine, foreta betalinger, få byggeoppdateringer og mye mer. Du får et varsel når hver milepæl er nådd, samt bilder fra oppussingsstedet slik at du kan spore prosjektets fremdrift.

Skulle det oppstå problemer under prosessen, er Block-støtteteamet der for å få deg tilbake på sporet.


Bunnlinjen

Block er en av de beste hjemmerenoveringsløsningene hvis du bor i Los Angeles eller New York City-området (New Jersey inkludert), og du ønsker å oppgradere badet eller kjøkkenet ditt på en budsjettvennlig, tidsriktig og profesjonell måte vei.

Du kan også være interessert i CB2 hjemmeinnredning å dekorere din nye plass. De tilbyr for øyeblikket 15 % rabatt på din første bestilling.

Chase tilbyr 10 % tilbake

Chase-kupongkampanjekoder $100, $200, $225, $300, $350, $500, $725, $1000, $2000 for desember 2021

Huntington Bank-bonuser

Huntington Bank-kampanjer: $100, $300, $400, $750 Sjekkebonuser for desember 2021

Wells Fargo bonuser

Wells Fargo-kampanjer: $150, $200, $300, $400, $1000 Checking, Savings, Business Bonuses

  • 1
  • 2
  • 3
  • 9
Laster inn...
Oppdag sparebonus
Mer
Survey Junkie Review: Få betalt for å ta undersøkelser

Survey Junkie Review: Få betalt for å ta undersøkelserTjene Penger På Nettet

Hver gang det er et nytt produkt som skal lanseres, eller en ny og forbedret versjon av en allerede eksisterende, merker trenger vanlige folk som deg for å gi dine meninger og innsikt om deres prod...

Les mer
Metromile-kampanjer: $25 Amazon-gavekorthenvisningsbonuser

Metromile-kampanjer: $25 Amazon-gavekorthenvisningsbonuserTjene Penger På Nettet

Her finner du alt det siste Metromile-kampanjer, avtaler, bonuser, rabatter og mer for å hjelpe deg med å spare penger på bilforsikringen din.Metromile går inn på bilforsikringsmarkedet som et sels...

Les mer
CleanChoice Energy Kampanjer: $25 Visa-gavekort velkomstbonus og henvisninger

CleanChoice Energy Kampanjer: $25 Visa-gavekort velkomstbonus og henvisningerTjene Penger På Nettet

CleanChoice er en helt ny energileverandør som leverer ren energi som ikke krever utstyrsinstallasjon, forhåndskostnader eller minimalt engasjement. Fortsett å lese for å se hva annet de har å tilb...

Les mer