Chartway Federal Credit Union CD-priser: 5,00 % APY 50-måneders CD-spesial (landsdekkende)

click fraud protection
Chartway CD

Finn det siste Chartway Federal Credit Union CD-priser, tilbud og kampanjer her.

Beste CD-priser: 5,00 % APY 50-måneders, $500 åpningsinnskudd, nye penger.

Tilgjengelighet: Landsdekkende. Enkelt medlemskrav.

Kredittforespørsel: Hardt trekk

Innholdsfortegnelse

Om Chartway Federal Credit Union

Tilgjengelig for alle over hele landet, Chartway Federal Credit Union har et bredt utvalg av produkter for å møte dine individuelle behov. De tilbyr en rekke tjenester som nett- og mobilbank, Online Bill Pay, mobile innskudd og mye mer.

Kvalifisering: Hvis du bor, jobber, går på skole eller tilber i et område som betjenes av en av avdelingene deres, er du kvalifisert til å bli med. Hvis noen i familien din er Chartway-medlem, er du også kvalifisert til å bli med. En donasjon på $10 til Vi lover stiftelsen vil gi deg kvalifisering også. Sørg for å besøke deres medlemsside for mer informasjon.

Priser for innskuddsbevis

Begrep APY rate Minimum innskudd
 13 måneder 5.30%  $500
23-måneder 5.30% $500
50-måneder 5.00% $500
12-måneders ingen straff 3.50% $500

*Priser gjelder fra 19.10.2023

Chartway Federal Credit Union CD-priser

CD-er er et sertifikat utstedt av en bank til en person som setter inn penger i en spesifisert tidsperiode og vanligvis jo lengre av en periode er – jo høyere APY-rente du tjener! Chartway Federal Credit Unions beste CD-tilbud betaler den høyeste APY-renten med en 50-måneders APY-spesial på 5,00 %!

Med så lite som $500 kan du investere i en Heartland Credit Union CD-konto for å maksimere inntektene dine. Sammenlign tilbudet deres nå for å finne løsningene som passer best med dine sparemål. Hvis du er interessert i å tjene en høyere rente enn en tradisjonell sparekonto, sørg for å sjekke ut under CD-priser.

  • Minimum innskudd: $500
  • Maksimalt innskudd: Ingen
  • Straff for tidlig uttak: Straffen vi kan ilegge vil være lik 180 dager med utbytte.
CD-priser på Chartway FCU

(NCUA forsikret)

CD-funksjoner

  • Konkurransedyktige renter
  • Ubegrenset antall begunstigede
  • Åpne en CD med kun $500
  • NCUA forsikret

Bunnlinjen

Hvis du er interessert i en kortsiktig eller langsiktig CD, trenger du ikke lete lenger Chartway Federal Credit Union tilbyr deg en standard og spesielle CD-priser som går opp til 5,00 % APY 50-måneders CD-spesial. Alt du trenger å gjøre er å velge CD-termin og se pengene dine vokse! Dette er en flott APY-rente for løpetiden og innskuddskravet også. Sørg for å benytte deg av dette tilbudet så lenge det varer.

Når det gjelder standardprisene for CD-er ovenfor, er det bare en håndfull CD-er som Chartway tilbyr, så sørg for å besøke deres pristabell for deres komplette liste over APY-satser og saldoer. Registrer deg for en CD med Chartway Federal Credit Union og nyt deres høye APY-rater i dag. Hvis du ikke er interessert eller kvalifisert, sjekk ut vår Beste CD-priser på HMB!

Ansvarsfraskrivelse: Priser / APY-vilkårene ovenfor er gjeldende fra den angitte datoen. Disse sitatene er fra banker, kredittforeninger og sparsommeligheter. Bank-, sparsommelighets- og kredittforeningsinnskudd er forsikret av FDIC eller NCUA. Ta kontakt med banken for vilkår og betingelser som kan gjelde for deg. Prisene kan endres uten varsel og er kanskje ikke de samme i alle filialer.

Mer
Blackhawk Community Credit Union CD-kontokampanje: 2,10% APY 12-måneders Jumbo CD økt (IL, WI)

Blackhawk Community Credit Union CD-kontokampanje: 2,10% APY 12-måneders Jumbo CD økt (IL, WI)Cd Priser

Tilgjengelig for innbyggere i Illinois og Wisconsin, Blackhawk Community Credit Union har et bredt spekter av produkter som dekker dine individuelle behov. Alt fra sjekk, besparelser, CDer og lån. ...

Les mer
University Federal Credit Union CD Account Review: 0,75% til 2,50% APY CD -priser (UT)

University Federal Credit Union CD Account Review: 0,75% til 2,50% APY CD -priser (UT)Cd Priser

Tilgjengelig for de i Utah, University Federal Credit Uniontilbyr deg en sjanse til å tjene CDer med høy interesse opptil 2,50% APY -rate. For å finne den nærmeste plasseringen til deg, se følgende...

Les mer
Reklame for CD-kontoer for Dart Bank: 2,25% APY 12 måneder, 2,65% APY 24 måneder, 2,85% APY 36 måneders ny penger CD-spesial (MI)

Reklame for CD-kontoer for Dart Bank: 2,25% APY 12 måneder, 2,65% APY 24 måneder, 2,85% APY 36 måneders ny penger CD-spesial (MI)Cd Priser

Tilgjengelig for innbyggere i Michigan, Dart Banktilbyr et stort utvalg av produkter, inkludert CD -alternativer for alle dine spesifikke økonomiske behov. Fra sjekk- og sparekonto til lån og CDer,...

Les mer