R Bank CD-priser: 5,60 % APY 36 måneders 15-måneders R Option CD (TX)

click fraud protection
R Bank CD-kurser

Finn det siste R Bank CD-priser, tilbud og kampanjer her.

Beste CD-priser: 5,60 % APY 36 måneders 15 måneders R Option CD, minimumsinnskudd på $1000.

Tilgjengelighet: TX (Locator)

Kredittforespørsel: Hard Pull eller Soft Pull? Gi oss beskjed

Innholdsfortegnelse

Om R Bank

R Bank har hovedkontor i ROUND ROCK og er den 95. største banken i delstaten Texas. Det er også den 1006. største banken i landet. Det ble etablert i 2009 og fra juni 2023 hadde det vokst til 171 ansatte på 10 lokasjoner. R Banks pengemarkedsrenter er 11X landsgjennomsnittet, og den har en helsevurdering A.

Begrep APY rate Minimum innskudd
15-måneders R-alternativ-CD 5.60% $1,000
30-måneders R Option CD 3.82% $1,000

*Prisene ovenfor er nøyaktige per 25.10.2023*

R Bank CD-kurser

CD-er er et sertifikat utstedt av en bank til en person som setter inn penger for en bestemt tidsperiode. Vanligvis jo lengre av en periode, jo høyere APY rate du gjør.

Med så lite som $1000 kan du investere i en R Bank CD-konto for å maksimere inntektene dine. Sammenlign tilbudet deres nå for å finne løsningene som passer best med dine sparemål. Hvis du er interessert i å tjene en høyere rente enn en tradisjonell sparekonto, sørg for å sjekke ut under CD-priser.

  • Minimum innskudd: $1,000
  • Maksimalt innskudd: Ingen oppført
  • Straff for tidlig uttak: Ja
CD-priser hos R Bank

(FDIC forsikret)

Bunnlinjen

Med et unikt utvalg av CD-lengder å velge mellom, kan du være sikker på å finne en konto som best passer alle dine bankbehov.

Dette er ideelt for kontoer som innskuddsbevis, som krever svært lite vedlikehold. Prisene er verdt å se, men sammenlign dem alltid med landets beste ved å bruke guidene våre: CD-priser | Sparepriser.

Dette er en flott mulighet til å investere i en høyrente-CD fra R Bank. Det kan imidlertid være lurt å sammenligne dem med våre beste CD-priser:

  • 6-måneders CD-priser
  • 9-måneders CD-priser
  • 12-måneders CD-priser
  • 18-måneders CD-priser
  • 24-måneders CD-priser
  • 36-måneders CD-priser
  • 48-måneders CD-priser
  • 60-måneders CD-priser
  • Ingen straff-CD-priser

Du kan til og med finne deg selv å tjene mer enn en vanlig sparekonto. Sørg for å søke så snart du kan for å starte din nye kontoopplevelse. Kom innom ofte for de siste R Bank CD-prisene!

Ansvarsfraskrivelse: Priser / APY-vilkårene ovenfor er gjeldende fra den angitte datoen. Disse sitatene er fra banker, kredittforeninger og sparsommeligheter. Bank-, sparsommelighets- og kredittforeningsinnskudd er forsikret av FDIC eller NCUA. Ta kontakt med banken for vilkår og betingelser som kan gjelde for deg. Prisene kan endres uten varsel og er kanskje ikke de samme i alle filialer.

Mer
Frankenmuth Credit Union CD-kampanjekampanje: 1,80% APY 13-måneders CD, 2,00% APY 21-måneders CD, 2,25% APY 37-måneders CD-priser Spesial (MI)

Frankenmuth Credit Union CD-kampanjekampanje: 1,80% APY 13-måneders CD, 2,00% APY 21-måneders CD, 2,25% APY 37-måneders CD-priser Spesial (MI)Cd Priser

Tilgjengelig for de i Michigan, Frankenmuth Credit Union har et bredt spekter av produkter som dekker dine individuelle behov. Søk på bankens side om oss og skriv ut noen av produktene som er tilgj...

Les mer
Houston Federal Credit Union CD-priser: 3,12% APY 30-måneders CD (TX)

Houston Federal Credit Union CD-priser: 3,12% APY 30-måneders CD (TX)Cd Priser

Finn det siste Houston Federal Credit Union CD -priser, tilbud og kampanjer her.Noen av de beste CD-prisene i Houston Federal Credit Union inkluderer deres 3,12% APY 30-måneders CD.Innholdsfortegne...

Les mer
NexBank CD-priser: 2,70% APY 12-måneders CD (landsdekkende)

NexBank CD-priser: 2,70% APY 12-måneders CD (landsdekkende)Cd Priser

Her finner du det siste NexBank CD -priser, tilbud og kampanjer!NexBank tilbyr en rekke betingelser for innskudd (CD) og konkurransedyktige priser som passer dine spesifikke behov, fra 0,10% APY på...

Les mer