Peninsula Credit Union CD-priser: 5,00 % APY 12 måneders løpetid (WA)

click fraud protection
Peninsula Credit Union CD-priser

Finn det siste Peninsula Credit Union CD-priser, tilbud og kampanjer her.

Beste CD-priser: 5,00 % APY 12 måneder, minimumsinnskudd på $500.

Tilgjengelighet: WA (Locator)

Kredittforespørsel: Hard Pull eller Soft Pull? Gi oss beskjed

Innholdsfortegnelse

Om Peninsula Credit Union

Peninsula Credit Union har hovedkontor i Shelton og er den 30. største kredittforeningen i delstaten Washington. Det er også den 1040. største kredittforeningen i landet. Det ble etablert i 1935 og fra juni 2023 hadde det vokst til 65 ansatte og 20 507 medlemmer på 5 lokasjoner. Peninsula Credit Unions CD-priser er 6X det nasjonale gjennomsnittet, og den har en B+ helsevurdering.

Kvalifisering: Medlemskap til Peninsula Credit Union tilbys til de som bor, jobber, tilber eller går på skole i Washington-fylkene Clallam, Grays Harbor, Jefferson, Kitsap eller Mason. Se gjeldende medlemsdetaljer
Begrep APY rate Minimum innskudd
6 måneders sertifikat 4.00% $500
12 måneders sertifikat 5.00% $500
12 måneders spare for å vinne sertifikat 5.00% $25
18 måneders sertifikat 4.00% $500
24 måneders sertifikat 3.50% $500
26 måneders tilleggssertifikat 2.00% $500
30 måneders bump-rate-sertifikat 2.50% $500
36 måneders sertifikat 2.60% $500
48 måneders sertifikat 2.50% $500
60 måneders sertifikat 2.50% $500

*Prisene ovenfor er nøyaktige per 25.10.2023*

Peninsula Credit Union CD-priser

CD-er er et sertifikat utstedt av en bank til en person som setter inn penger for en bestemt tidsperiode. Vanligvis jo lengre av en periode, jo høyere APY rate du gjør.

Med så lite som $500 kan du investere i en Peninsula Credit Union CD-konto for å maksimere inntektene dine. Sammenlign tilbudet deres nå for å finne løsningene som passer best med dine sparemål. Hvis du er interessert i å tjene en høyere rente enn en tradisjonell sparekonto, sørg for å sjekke ut under CD-priser.

  • Minimum innskudd: $500
  • Maksimalt innskudd: Ingen oppført
  • Straff for tidlig uttak: Ja
CD-priser hos Peninsula Credit Union

(NCUA forsikret)

Bunnlinjen

Med et unikt utvalg av CD-lengder å velge mellom, kan du være sikker på å finne en konto som best passer alle dine bankbehov.

Dette er ideelt for kontoer som innskuddsbevis, som krever svært lite vedlikehold. Prisene er verdt å se, men sammenlign dem alltid med landets beste ved å bruke guidene våre: CD-priser | Sparepriser.

Dette er en flott mulighet til å investere i en høyrente-CD fra Peninsula Credit Union. Det kan imidlertid være lurt å sammenligne dem med våre beste CD-priser:

  • 6-måneders CD-priser
  • 9-måneders CD-priser
  • 12-måneders CD-priser
  • 18-måneders CD-priser
  • 24-måneders CD-priser
  • 36-måneders CD-priser
  • 48-måneders CD-priser
  • 60-måneders CD-priser
  • Ingen straff-CD-priser

Du kan til og med finne deg selv å tjene mer enn en vanlig sparekonto. Sørg for å søke så snart du kan for å starte din nye kontoopplevelse. Kom innom ofte for de siste Peninsula Credit Union CD-prisene!

Ansvarsfraskrivelse: Priser / APY-vilkårene ovenfor er gjeldende fra den angitte datoen. Disse sitatene er fra banker, kredittforeninger og sparsommeligheter. Bank-, sparsommelighets- og kredittforeningsinnskudd er forsikret av FDIC eller NCUA. Ta kontakt med banken for vilkår og betingelser som kan gjelde for deg. Prisene kan endres uten varsel og er kanskje ikke de samme i alle filialer.

Mer

Medlemmer Heritage Credit Union CD-priser: 1,46% APY 60-måneders Jumbo CD (KY)Cd Priser

Valgbarhet: Members Heritage Credit Union tilbyr medlemskap til alle som bor, jobber, tilber, går på skole eller har familiemedlemmer i et av disse fylkene: Anderson, Bath, Bourbon, Boyle, Clark, E...

Les mer

Amerant Bank CD -priser (FL, NY, TX)Cd Priser

For innbyggere i Florida og Texas, Amerant Bank tilbyr et stort utvalg av produkter, inkludert CD -alternativer for alle dine spesifikke økonomiske behov. Fra å sjekke anamerant-bank-cd-rate-sparek...

Les mer
BrightStar Credit Union CD Promotion: 2,65% APY 13-måneders CD, 2,75% APY 23-måneders CD, 2,90% APY 35-måneders CD-rate (FL)

BrightStar Credit Union CD Promotion: 2,65% APY 13-måneders CD, 2,75% APY 23-måneders CD, 2,90% APY 35-måneders CD-rate (FL)Cd Priser

Hvis du er bosatt i Florida og for tiden ser etter gode besparelser, så sørg for at du fortsetter å lese. BrightStar Credit Union har et bredt spekter av produkter som dekker dine individuelle beho...

Les mer