Panhandle Credit Union CD-priser: 6,00 % APY 7 måneders løpetid (FL)

click fraud protection
Panhandle Credit Union CD-priser

Finn det siste Panhandle Credit Union CD-priser, tilbud og kampanjer her.

Beste CD-priser: 5,25 % APY 11 måneder, 5,00 % APY 17 måneder, minimumsinnskudd på $1000.

Tilgjengelighet: FL (Locator)

Kredittforespørsel: Hard Pull eller Soft Pull? Gi oss beskjed

Innholdsfortegnelse

Om Panhandle Credit Union

Panhandle Credit Union har hovedkontor i Panama City og er den 45. største kredittforeningen i delstaten Florida. Det er også den 995. største kredittforeningen i nasjonen. Det ble etablert i 1957 og fra juni 2023 hadde det vokst til 64 ansatte og 15 359 medlemmer på 7 lokasjoner. Panhandle Credit Unions pengemarkedsrenter er 9X det nasjonale gjennomsnittet, og den har en helsevurdering A.

Kvalifisering: Panhandle Credit Union-medlemskap er åpent for de som bor, jobber, tilber eller går på skole i Florida-fylkene Bay, Calhoun, Gulf, Holmes, Jackson, Walton eller Washington. Familiemedlemmer til et nåværende Panhandle Credit Union-medlem er også kvalifisert til å bli med. Se gjeldende medlemsdetaljer
Begrep APY rate Minimum innskudd
7 måneder 6.00% $1,000

*Prisene ovenfor er nøyaktige per 26.10.2023*

Panhandle Credit Union CD-priser

CD-er er et sertifikat utstedt av en bank til en person som setter inn penger for en bestemt tidsperiode. Vanligvis jo lengre av en periode, jo høyere APY rate du gjør.

Med så lite som $1000 kan du investere i en Panhandle Credit Union CD-konto for å maksimere inntektene dine. Sammenlign tilbudet deres nå for å finne løsningene som passer best med dine sparemål. Hvis du er interessert i å tjene en høyere rente enn en tradisjonell sparekonto, sørg for å sjekke ut under CD-priser.

  • Minimum innskudd: $1,000
  • Maksimalt innskudd: Ingen oppført
  • Straff for tidlig uttak: Ja
CD-priser hos Panhandle Credit Union

(NCUA forsikret)

Bunnlinjen

Med et unikt utvalg av CD-lengder å velge mellom, kan du være sikker på å finne en konto som best passer alle dine bankbehov.

Dette er ideelt for kontoer som innskuddsbevis, som krever svært lite vedlikehold. Prisene er verdt å se, men sammenlign dem alltid med landets beste ved å bruke guidene våre: CD-priser | Sparepriser.

Dette er en flott mulighet til å investere i en høyrente-CD fra Panhandle Credit Union. Det kan imidlertid være lurt å sammenligne dem med våre beste CD-priser:

  • 6-måneders CD-priser
  • 9-måneders CD-priser
  • 12-måneders CD-priser
  • 18-måneders CD-priser
  • 24-måneders CD-priser
  • 36-måneders CD-priser
  • 48-måneders CD-priser
  • 60-måneders CD-priser
  • Ingen straff-CD-priser

Du kan til og med finne deg selv å tjene mer enn en vanlig sparekonto. Sørg for å søke så snart du kan for å starte din nye kontoopplevelse. Kom innom ofte for de siste Panhandle Credit Union CD-prisene!

Ansvarsfraskrivelse: Priser / APY-vilkårene ovenfor er gjeldende fra den angitte datoen. Disse sitatene er fra banker, kredittforeninger og sparsommeligheter. Bank-, sparsommelighets- og kredittforeningsinnskudd er forsikret av FDIC eller NCUA. Ta kontakt med banken for vilkår og betingelser som kan gjelde for deg. Prisene kan endres uten varsel og er kanskje ikke de samme i alle filialer.

Mer
ParkeBank CD-priser: 1,01% APY 12-måneders CD, 1,34% APY 60-måneders CD (landsdekkende)

ParkeBank CD-priser: 1,01% APY 12-måneders CD, 1,34% APY 60-måneders CD (landsdekkende)Cd Priser

Finn det siste ParkeBank CD -priser, tilbud og kampanjer her.De tilbyr for tiden en 12-måneders CD 1,01% APY og 60 måneders CD 1,34% APY når du kvalifiserer.Innholdsfortegnelse1 Om ParkeBank2 Parke...

Les mer
Colorado Federal Savings Bank CD-priser: 0,51% APY 12-måneders CD (landsdekkende)

Colorado Federal Savings Bank CD-priser: 0,51% APY 12-måneders CD (landsdekkende)Cd Priser

Finn det siste Colorado Federal Savings Bank CD -priser, tilbud og kampanjer her.De tilbyr for tiden en 12-måneders CD med en 0,51% APY-rate.Innholdsfortegnelse1 Om Colorado Federal Savings Bank2 C...

Les mer
Golden Plains Credit Union CD-priser: 0,81% APY 15-måneders CD-spesial (KS)

Golden Plains Credit Union CD-priser: 0,81% APY 15-måneders CD-spesial (KS)Cd Priser

Finn det siste Golden Plains Credit Union CD -priser, tilbud og kampanjer her.De tilbyr for tiden en 15-måneders CD med en 0,81% APY-rate.Innholdsfortegnelse1 Om Golden Plains Credit Union2 Golden ...

Les mer