AAC Credit Union CD-priser: 5,30 % APY 12-måneders sertifikat (MI)

click fraud protection
AAC Credit Union CD-priser

Finn det siste AAC Credit Union CD-priser, tilbud og kampanjer her.

Beste CD-priser: 5,30 % APY 12-måneders sertifikat, minimumsinnskudd på $500.

Tilgjengelighet: MI (Locator)

Kredittforespørsel: Hard Pull eller Soft Pull? Gi oss beskjed

Redaktørens notat: Kun én dag – Må åpnes fredag ​​24. november. Tjen utrolige 5,30 % APY på et 12-måneders innskuddsbevis*. Må åpnes personlig på alle AAC-avdelinger i Holland, Zeeland, Grand Rapids eller Spring Lake. $500 minimum innskudd, ingen maksimum. Vurder god på nye og eksisterende innskudd.

Innholdsfortegnelse

Om AAC Credit Union

AAC Credit Union har hovedkontor i Grand Rapids og er den 81. største kredittforeningen i delstaten Michigan. Det er også den 1.297. største kredittforeningen i nasjonen. Det ble etablert i 1937 og fra desember 2022 hadde det vokst til 40 ansatte og 15 163 medlemmer på 7 lokasjoner. AAC Credit Union har en helsevurdering A.

Kvalifisering: Medlemskap i AAC Credit Union er åpent for følgende: (1) de som bor, jobber, tilber eller går på skole i fylkene Allegan, Barry, Ionia, Kent, Muskegon og Ottawa i Michigan; (2) de som er involvert i produksjon eller salg av møbler i de listede fylkene; (3) enhver person som mottar pensjonsutbetalinger som bor innenfor en radius på 25 mil fra kredittforeningens hovedkontor eller i Kent County og de tilstøtende fylkene. Se medlemsdetaljer her.
Begrep APY rate Minimum innskudd
12-måneder 5.30% $500

*Prisene ovenfor er nøyaktige per 13.11.2023*

AAC Credit Union CD-priser

CD-er er et sertifikat utstedt av en bank til en person som setter inn penger for en bestemt tidsperiode. Vanligvis jo lengre av en periode, jo høyere APY rate du gjør.

Med så lite som $500 kan du investere i en AAC Credit Union CD-konto for å maksimere inntektene dine. Sammenlign tilbudet deres nå for å finne løsningene som passer best med dine sparemål. Hvis du er interessert i å tjene en høyere rente enn en tradisjonell sparekonto, sørg for å sjekke ut under CD-priser.

  • Minimum innskudd: $500
  • Maksimalt innskudd: Ingen oppført
  • Straff for tidlig uttak: Ja
CD-priser hos AAC Credit Union

(NCUA forsikret)

Kontofunksjoner

  • Tjen høyere utbytte på pengene dine
  • Ideell for langsiktig sparing
  • Sparing med lav risiko
  • Midlene er NCUA-forsikret til $250 000
  • Enkel å åpne, enkel å administrere

Bunnlinjen

Med et unikt utvalg av CD-lengder å velge mellom, kan du være sikker på å finne en konto som best passer alle dine bankbehov.

Dette er ideelt for kontoer som innskuddsbevis, som krever svært lite vedlikehold. Prisene er verdt å se, men sammenlign dem alltid med landets beste ved å bruke guidene våre: CD-priser | Sparepriser.

Dette er en flott mulighet til å investere i en høyrente-CD fra AAC Credit Union. Det kan imidlertid være lurt å sammenligne dem med våre beste CD-priser:

  • 6-måneders CD-priser
  • 9-måneders CD-priser
  • 12-måneders CD-priser
  • 18-måneders CD-priser
  • 24-måneders CD-priser
  • 36-måneders CD-priser
  • 48-måneders CD-priser
  • 60-måneders CD-priser
  • Ingen straff-CD-priser

Du kan til og med finne deg selv å tjene mer enn en vanlig sparekonto. Sørg for å søke så snart du kan for å starte din nye kontoopplevelse. Kom innom ofte for de siste AAC Credit Union CD-prisene!

For mer, se vår liste over AAC Credit Unions siste bankbonuser.

Ansvarsfraskrivelse: Priser / APY-vilkårene ovenfor er gjeldende fra den angitte datoen. Disse sitatene er fra banker, kredittforeninger og sparsommeligheter. Bank-, sparsommelighets- og kredittforeningsinnskudd er forsikret av FDIC eller NCUA. Ta kontakt med banken for vilkår og betingelser som kan gjelde for deg. Prisene kan endres uten varsel og er kanskje ikke de samme i alle filialer.

Mer
Cedar Falls Community Credit Union CD Account Review: 0,25% til 2,25% APY CD -priser (IA)

Cedar Falls Community Credit Union CD Account Review: 0,25% til 2,25% APY CD -priser (IA)Cd Priser

Tilgjengelig for de i Iowa, Cedar Falls Community Credit Union tilbyr konkurransedyktige priser på 0,25% til 2,25% APY på CD-vilkår fra 3 måneder til 60 måneder. Det er maksimal besparelse med en f...

Les mer
Reklame for CD-konto for First Republic Bank: 1,75% APY 13-måneders CD-spesial (CA, CT, FL, OR, MA og NY) *YMMV *

Reklame for CD-konto for First Republic Bank: 1,75% APY 13-måneders CD-spesial (CA, CT, FL, OR, MA og NY) *YMMV *Cd Priser

Tilgjengelig for innbyggere i California, Connecticut, Florida, Oregon, Massachusetts og New York, First Republic Banktilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester som passer dine spesifikke be...

Les mer
CommonWealth One Federal Credit Union CD-priser: 2,40% APY 24-måneders CD (VA)

CommonWealth One Federal Credit Union CD-priser: 2,40% APY 24-måneders CD (VA)Cd Priser

Finn det siste CommonWealth One Federal Credit Union CD -priser, tilbud og kampanjer her.Noen av de beste CD-prisene i CommonWealth One Federal Credit Union inkluderer deres 2,80% APY 60-måneders J...

Les mer