Jewel Review: Luxury Cashback Shopping Portal ($ 5 registreringsbonus)

click fraud protection
Juvelkampanjer

Oppdater: Juvel er ikke lenger tilgjengelig. 22. april 2021 er den siste dagen for å få tilgang til Jewel -kontoen din for å se bestillings- og betalingsopplysningene dine. Kundedata beholdes i henhold til retningslinjene for datalagring som angitt i Jewel Privacy Policy (tilgjengelig på www.usejewel.com).

For de som ikke har hørt om Juvel, det er et cashback shoppingnettverk som konsentrerer seg spesielt om luksusbutikker. De lar deg tjene kontantrabatter for alt ditt online kjøp fra eksklusive butikker, ikke bare det, men de gir også en del av salget til veldedighet.

De skiller seg fra andre cashback -sider som Rakuten og Topcashback, fordi de først og fremst fokuserer på luksusmerker. Jewel lar deg handle et bredt spekter av varer, inkludert cashback fra Blå Nilen, Kiehl, Neiman Marcus,Net-A-Porter, Saks, og Tory Burch.

I tillegg til de beste forhandlerne, har Jewel forhandlere som er unike for nettstedet deres. Det betyr at du ikke finner disse forhandlerne på andre cashback -shoppingportaler. Noen av disse eksklusive merkene inkluderer Karbon38, Glossier og Serena og Lily.

Du kan handle for et bredt spekter av varer, enten du leter etter klær, sko eller tilbehør, du kan finne de beste tilbudene på avanserte forhandlere og tjene rabatter med Jewel! Fortsett å lese vår anmeldelse for å lære mer om Jewels tjenester!

Lær mer om Jewel

(Besøk lenken ovenfor for å lære mer om Jewel)


Innholdsfortegnelse

  • 1 Hvorfor bruke Jewel?
  • 2 Hvordan innløse Cashback
  • 3 Registreringsbonus og henvisningsprogram
  • 4 Samfunnsansvar
  • 5 Vellykket sporing
  • 6 Bunnlinjen

Hvorfor bruke Jewel?

Jewel tilbud økte priser, en av deres beste og velkjente funksjoner annet enn å jobbe utelukkende med luksusmerker. De forhøyede prisene er betydelig høyere belønningssatser som ingen andre cashback -nettsteder har en sjanse til å matche.

Detaljist Jewel Cashback rate Ebates Cashback rate
Hugo Boss 7.1% 3.5%
Lancome Paris 8.1% 4%
Nordstrom 1.6% Ingen
Oakley 6.1% 4%
Sephora 6.1% 3%

* Prisene oppdateres kontinuerlig, så sørg for å sjekke nettstedet for nøyaktige tall.

Tilbakebetalingsrentene er også avhengig av forhandlerne, men gjennomsnittlig belønningsraser for Jewel -tilknyttede merker varierer mellom 4% og 10%. I tillegg er det godt å vite at det ikke er noen grense for hvor mye cashback du kan tjene, med mindre det er angitt noe annet på forhandlerens side.


Hvordan innløse Cashback

Jewel betaler medlemmene hvert kvartal, slik at du kan tjene penger tilbake for alle bekreftede kjøp:

Kjøpsperiode Utbetalingsdato
1. januar - 31. mars 10. mai
1. april - 30. juni 10. august
1. juli - 30. september 10. november
1. oktober - 31. desember 10. februar

Vær oppmerksom på at du må tjene minimum $ 15 i belønninger i løpet av en kjøpsperiode for at du skal få utbetalt. Per nå betaler Jewel medlemmer enten med sjekk eller PayPal, de jobber for tiden med andre utbetalingsmetoder for å være tilgjengelige snart.


Registreringsbonus og henvisningsprogram

Juvelkampanjer

Registrer deg og henvisningsbonus!

Juvel tilbyr nye medlemmer en sjanse til å tjene $ 5 registreringsbonus. Når du registrerer deg, bør du se bonusbeløpet på kontoen din! Vær oppmerksom på at du må tjene minst $ 15 i cashback før du er kvalifisert til å motta en utbetaling.

Videre, nåværende Jewel -medlemmer kan tjene $ 5 for hver vellykkede henvisning som fullfører en transaksjon og tjener minst $ 10 i cashback fra det kjøpet.

Vi har for øyeblikket ikke en henvisningskobling for deg å registrere deg med, men legg gjerne igjen din i kommentarfeltet nedenfor slik at folk kan melde seg på! Takk på forhånd!


Samfunnsansvar

Jewel har nylig lagt til to slagdrevne, etiske merker som vanligvis ikke tilbyr rabatter: Everland og FEED. Ikke bare tilbyr de cashback, Jewel vil også donere 1% av brutto fortjenesten til veldedige organisasjoner som Charity Water og The Empowerment Plan.


Vellykket sporing

Noen ganger er det ikke sikkert at bestillingen din er gyldig for cashback av forskjellige årsaker. Så for å sikre at alle bestillingene dine spores, prøv å unngå følgende:

  • Glem å logge inn. Sørg for at du er logget på Jewel -kontoen din før du handler.
  • Besøk et annet cashback -nettsted først. Ikke klikk på et annet cashback -nettsted før du går over til Jewel.
  • Kjøp i flere økter. Legg i handlekurven og kjøp i en shoppingøkt.
  • Bruk en ugyldig betalingsmåte. Ikke bruk gavekort, poeng eller andre betalingsmetoder som ikke er kvalifisert for tilbakebetaling.
  • Deaktiver nettleserkaker. Du må aktivere informasjonskapslene i nettleseren din.
  • Returner varer. Hvis du returnerer varer, tjener du ingen penger tilbake på dem.


Bunnlinjen

Det kan være vanskelig å finne en shoppingportal som skiller seg ut. Jewel kan gjøre det ved å fokusere på å levere kvalitetsartikler fra unike merker som du ikke kan få tilgang til på andre portaler. Hvis du er fan av luksusartikler, bør du vurdere å melde deg på Jewel.

Det er gratis å bli med Juvel, så bli med i dag og få gode tilbud på kjøp av luksusmerker, samtidig som du hjelper veldedige formål! Du kan tjene penger tilbake ved å handle som du vanligvis gjør! Hvis du er interessert, sjekk Jewel to tjene cashback på kjøpene dine.

Mens du er her på HMB, kan du også se 10 beste cashback -apper for å tjene belønninger for shopping så vel som andre cashback -portaler eller cashback butikker!

Chase tilbyr 10% tilbake

Kampanjekoder for Chase -kuponger $ 100, $ 200, $ 225, $ 300, $ 350, $ 500, $ 725, $ 1000, $ 2000 for august 2021

Huntington Bank -bonuser

Huntington Bank -kampanjer: $ 200, $ 300, $ 400, $ 750, sjekk bonuser for august 2021

HSBC Bank -kampanjer

HSBC Bank -kampanjer: $ 200, $ 240, $ 450, $ 500, $ 600, $ 2000, sjekk bonuser for august 2021

Laster inn ...
Mer
Beste Cashback -apper for å tjene belønninger for shopping

Beste Cashback -apper for å tjene belønninger for shoppingCash Back Portaler

Når det gjelder å spare penger, liker alle å gjøre enkle gevinster - besparelser som krever lite eller ingenting arbeid. Imidlertid kommer sannheten til store besparelser som sjelden kommer lett.He...

Les mer
RebatesMe -kampanjer: Tjen $ 20 Bonus + Cash Back Online Shopping, $ 150 Referral Bonus, etc.

RebatesMe -kampanjer: Tjen $ 20 Bonus + Cash Back Online Shopping, $ 150 Referral Bonus, etc.Cash Back Portaler

Å tjene penger tilbake trenger ikke bare være for kredittkort, de kan også være for å handle online. Med RabatterMe, kan du tjene $ 20 Bonus + Cash Back Online Shopping når du registrerer deg og ha...

Les mer
Jewel Review: Luxury Cashback Shopping Portal ($ 5 registreringsbonus)

Jewel Review: Luxury Cashback Shopping Portal ($ 5 registreringsbonus)Cash Back Portaler

Oppdater: Juvel er ikke lenger tilgjengelig. 22. april 2021 er den siste dagen for å få tilgang til Jewel -kontoen din for å se bestillings- og betalingsopplysningene dine. Kundedata beholdes i hen...

Les mer