Temu-kampagner: $5 velkomstbonus & $20 for 2 henvisninger

click fraud protection

Temu (temu.com) tilbyder nye kunder med en $5 velkomstbonus og en $20 kontant bonus for hver to personer, du henviser. Tjek Temu kuponer, kampagnekoder og kampagner.

Se det seneste cashback shopping tilbud fra Rakuten, TopCashBack, og andre cashback shopping-tjenester her. For at forbedre belønninger/besparelser skal du bruge en belønninger kreditkort der tilbyder point/kontant tilbage på dine indkøb.

Indholdsfortegnelse

Om Temu


Temu er en online markedsplads. Det er det amerikanske datterselskab af Kina-baserede Pinduoduo, en af ​​de største e-handelsplatforme efter antal brugere. Temu blev lanceret i september 2022 i USA.


Aktuelle Temu-kampagner


$5 velkomstbonus

Når du bruger et henvisningslink til at downloade appen og registrere en gratis konto, modtager du en bonuskupon på $5. Når du klikker på linket, vil du se en invitationskode. For at få din velkomstbonus skal du blot indtaste invitationskoden i appen. Denne kampagne er kun tilgængelig for nye Temu-kunder.

Vi har i øjeblikket ikke et henvisningslink, så du er velkommen til at efterlade dit i kommentarerne nedenfor.

  • Hvad du får: $5 velkomstbonus
  • Udløb: Ingen på listen
  • Hvem er berettiget: Kun nye kunder
  • Hvordan man tjener det:
    • Brug et henvisningslink til at downloade appen og oprette din konto.
    • Søg efter invitationskoden i appen
    • Gør krav på din $5 velkomstbonus
Tilmeld dig Temu-konto

(Brug et henvisningslink til at oprette din konto)


Temu-henvisningsprogram

Få en kontantbonus på $20 for hver to personer, der downloader Temu-appen og opretter en ny konto via henvisningslinket. Dine henvisninger vil hver modtage en $5 bonus.

Inden for 24 timer vil din henvisningsbonus blive krediteret til din tilsluttede PayPal-konto.


Temu funktioner

Temu tilbyder en bred vifte af varer til rimelige omkostninger. Temu har alt, hvad du har brug for til en lav pris, fra tøj til tilbehør, boligudstyr til kæledyrsartikler.

På grund af sine eksklusive aftaler med verdensomspændende producenter og leverandører, er firmaet i stand til at levere en bred vifte af varer til uovertruffen pris. Det er deres mål at give de bedste online købstilbud.

Størstedelen af ​​varerne på Temu er fra Kina. Selvom din ordre kan tage mindst syv hverdage at ankomme til USA, er der ingen fragtpris for ordrer på $49 eller mere. Returnering er også gratis inden for 90 dage.



Bundlinie

Hvis du vil have et alternativ til Amazon, ville Temu være en god mulighed. Det giver et varieret udvalg af varer til rimelige priser. Plus, når du downloader appen og deltager via et henvisningslink, modtager du en ekstra bonus på $5.

Vi holder dette opslag opdateret regelmæssigt, så hvis du handler meget hos Temu, skal du sørge for at gemme dette opslag. Hvis du er interesseret i indlæg som dette, så tjek vores liste over Cashback-apps og Cashback-indkøbsportaler, og tjene Kreditkort bonusser her på HMB!

Mere
Temu-kampagner: $5 velkomstbonus & $20 for 2 henvisninger

Temu-kampagner: $5 velkomstbonus & $20 for 2 henvisningerCash Back Portaler

Temu (temu.com) tilbyder nye kunder med en $5 velkomstbonus og en $20 kontant bonus for hver to personer, du henviser. Tjek Temu kuponer, kampagnekoder og kampagner.Se det seneste cashback shopping...

Læs mere